۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۶
نبود سامانه جامع روابط کار از چالش‌های حوزه کارگری است
مدیرکل روابط کار وزارت تعاون:

نبود سامانه جامع روابط کار از چالش‌های حوزه کارگری است

بابل - مدیرکل روابط کار وزارت تعاون خواستار راه اندازی سامانه جامع روابط کار و کارگری برای ارائه خدمت به جامعه هدف در استان‌ها شد و نبود این سامانه را از مشکلات مهم بیان کرد.

به گزارش خبرنگار بازار، کوروش یزدان صبح پنجشنبه در کارگاه آموزشی سامانه جامع روابط کار منطقه سه کشور با اشاره به اینکه در بخش رسیدگی الکترونیکی باید بتوانیم با بکارگیری تمامی ظرفیت ها چند موضوع را مورد توجه قرار بدهیم، اظهار کرد: یکی از رسالت های اصلی مدیران و همکاران حوزه روابط کار به عنوان سفیران آغاز این حرکت و آموزش سامانه جامع رسیدگی الکترونیکی به جامعه هدف است.

وی با اعلام اینکه آموزش سامانه جامع رسیدگی الکترونیکی به صورت منطقه ای در استانها برگزار می‌شود، تصریح کرد: از مدیران روابط کار در استان‌ها خواسته ایم که افراد مسلط، متخصص و توانمند را در این خصوص به کار بگیرند تا بعد از این بتوانیم با استفاده از تجربه و توان بالای آنان در راستای انتقال این اطلاعات و آموزش به شرکای اجتماعی راهبری لازم را داشته باشند و کمک کنند که سامانه جامع روابط کار به خوبی راه اندازی شود.

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در هیئت های حل اختلاف عملاً و به وضوح سه جانبه گرایی را مد نظر داریم و به طور صحیح اجرا می کنیم و حضور نمایندگان کارگر کارفرما و دولت در آن ظرفیت بسیار بیشتری را در سطح کشور بوجود می آورد.

یزدان نقش خطیر معاونت روابط کار و حوزه مراجع حل اختلاف کار را بسیار حساس و مهم عنوان کرد و افزود: ضروری است با دانش و علم روز با استفاده از ظرفیت های الکترونیکی در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف کوشا باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای نیروی انسانی از لحاظ علمی و تخصصی در حوزه روابط کار خاطرنشان کرد: باید این سرمایه‌ها را شناسایی و با تشکیل کارگروهی در سطوح استانی، منطقه ای و کشوری در راستای اصلاح قانون کار به بهترین نحو گام برداریم.

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر قابلیت اجرایی بالای سامانه جامع روابط کار افزود: باید از تبادل پرونده‌های فیزیکی و بررسی‌های فیزیکی قدری فاصله بگیریم و با استفاده از تکنولوژی و علوم روز، بتوانیم بدون جابجایی فیزیکی نظارت و رویت پرونده‌ها را براساس سوابق الکترونیکی با کمترین زمان ممکن و رویت آرا طرفین را تا قبل از دیوان، مورد ملاحظه قرار بدهیم تا قابلیت بهره‌ برداری بهتری را برای مراجع دیگر داشته باشد.

کد خبر: ۲٬۰۴۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha