۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
کد خبر: . ۲۰۲٬۷۴۴
آغاز ساخت ۱۵۰۰ مسکن طرح نهضت ملی در نی‌ریز| اخذ پروانه ساخت برای سه هزار واحد

شیراز- مدیرکل راه و شهرسازی فارس از آغاز عملیات اجرایی یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در آستانه دهه فجر در نی ریز خبرداد.

به گزارش بازار به نقل از راه و شهرسازی فارس، محمودرضا طالبان در حاشیه مراسم آغاز این پروژه در جمع خبرنگاران افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۵۵ هکتار اجرا خواهد شد و ساخت واحدهای مسکونی آن نیز به شکل دو طبقه طراحی شده است.

وی ادامه داد: در این فضای ۵۵ هکتاری، علاوه بر ساخت واحدهای مسکونی، مدرسه، درمانگاه، مسجد، فضای ورزشی و کلانتری نیز ساخته خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس بیان کرد: در جریان اجرای این پروژه، چنانچه واریز وجه از سوی مردم به موقع انجام شود، عملیات اجرایی نیز به شکل مستمر و منظم ادامه خواهد داشت.

۴۳۳ هزار نفر در فارس برای طرح نهضت ملی مسکن نام نویسی کرده‌اند

طالبان عنوان کرد: تاکنون در استان فارس ۴۳۳ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن نام نویسی کرده‌اند که ثبت نام ۱۳۳ هزار و ۲۸۲ متقاضی نهایی شده است.

وی گفت: همچنین برای سه هزار و ۳۹۵ واحد مسکونی پروانه ساخت اخذ شده و ۱۷ هزار و ۳۶۴ واحد نیز در مرحله فنداسیون قرار دارد.

۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۲۰۲٬۷۴۴

اخبار مرتبط

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. در حال حاضر بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها میده، صرافی نوبیتکس هست. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌ صورت آنلاین دلار بخرین.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =