منصورعلی زارعی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به ابلاغ الگوی کشت در استان مازندران اظهار داشت: در حال حاضر ضریب بهره وری در استان بیشتر از سایر استان ها است و باید نسبت به اجرایی کردن الگوی کشت اقدام کنیم.
وی با عنوان این که تا پایان برنامه هفتم توسعه ۹۰ درصد محصولات غذایی باید در کشور تولید شود، افزود: باید کشاورزی را اقتصادی کنیم و در این راستا بازار محصولات حرف اول را می زند.
وی با بیان این که در حال حاضر کشاورزان از دولت و مجلس گلایه دارند و انتقاد آنان به حق است، افزود: به سیاست الگوی کشت در برنامه هفتم و اقتصاد مقاومتی توجه ویژه ای شده است.
زارعی با عنوان این که در شمال هشت تا ۱۰ میلیارد مترمکعب آب به دریا می ریزد، گفت: متاسفانه میزان جمع آوری آب های سطحی در استان های شمالی زیر ۱۰ درصد است و باید نسبت به تقویت زیرساخت ها گام برداریم.
این نماینده مجلس با اظهار این که امسال بر سر محصولات کشاورزی و برنج بلا آمده است، گفت: به رغم آن کشاورز نسبت به افزایش بهره وری اقدام کرد اما محصول در انبارها دپو شده است و برنج را با قیمت کمتر از هزینه های تولید به فروش می رساند.
وی با اشاره به این که ۸۰۰ هزار تن برنج در کشور وارد شده است، گفت: متاسفانه هم به شرکت های دولتی و هم به بخش خصوصی اجازه واردات داده شد و این مسئله سبب شده تا برنج پرمحصول با قیمت ۳۰ هزار تومانی در انبارها باقی مانده است.
نظر شما