۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۶
کاهش مالیات بخش تولید، نقطه امیدی برای بنگاه‌های تولیدی است
رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران:

کاهش مالیات بخش تولید، نقطه امیدی برای بنگاه‌های تولیدی است

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران اعلام کرد کاهش مالیات واحدهای تولیدی، یک نقطه عطف در حمایت دولت از بنگاه‌های صنعتی است.

به گزارش بازار، امیرعباس اختراعی، رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران، در خصوص تاثیر کاهش مالیات‌های بخش تولید بر سودآوری تولیدکنندگان و حمایت واقعی از تولید اظهار داشت: باید تمایزی بین بخش تولید و تجارت و خدمات بوده و تولیدی‌ها این حس را داشته باشند که توجه بیشتری به این بخش به عنوان صنعت، بخش مولد و مادر اقتصادی کشور می‌شود.

وی با اشاره به اعمال کاهش ۵ درصدی مالیات تولیدکنندگان در سال جاری و پیشنهاد دولت برای کاهش ۷ درصدی مالیات تولیدکنندگان در سال آینده تصریح کرد: این مشوق قطعا تاثیر مثبتی بر بخش تولید داشته و خواهد داشت؛ تولید کننده در این فضا به این اصل که نگاه حاکمیت به تولید، زیربنایی است، امیدوار می‌شود و با قدرت بیشتری برای تولید سرمایه گذاری می‌کند.

این فعال بخش خصوصی بر لزوم اتخاذ تدابیر بلندمدت برای حمایت از تولید از سوی دولت تاکید و تصریح کرد: این بخش برای رسیدن به سودآوری باید از مسیرهای طولانی عبور کند؛ وقتی ثبات اقتصادی در نظام ارزی، تصمیم گیری‌های کلیدی و ارائه تسهیلات بنگاه‌های تولیدی با مشکل مواجه شوند، قطعا این روند بر برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت واحدهای تولیدی اثر گذار بوده و پایه‌های تولید نیز متضرر می‌شود.

اختراعی در ادامه درباره فواید اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز گفت: اساس قانون مالیات بر عایدی سرمایه خوب است و قطعا اجرای آن ضروری است و باید این مهم در سال‌های گذشته قبل از اینکه دلالان و سوداگران، اقتصاد کشور را با مشکلات جدی مواجه کنند، مصوب و اجرا می‌شد.

این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: اینکه سرمایه‌های سرگردان در دست مردم زیاد است، بر کسی پوشیده نیست؛ سوداگران در هنگام نوسانات اقتصادی و اتفاقات خلق‌الساعه برای مدیریت بهتر سرمایه خود دائما در اشکال مختلف، این سرمایه را وارد فضاهای مختلف مانند ارز و طلا می‌کنند و متاسفانه این سبب بی ثباتی اقتصادی می‌شود.

وی ادامه داد: ایران نیز باید مانند سایر کشورها با ایجاد برنامه‌های ثابت اقتصادی توسط حاکمیت، مردم و دلالان را به این نتیجه برساند که نه تنها هر گونه بازی اضافی مالی و خرید و فروش کاذب با هزینه مواجه می‌شود، بلکه سبب زیان‌دهی نیز خواهد شد تا در نهایت این سرمایه‌ها از بازارهای کاذب به سمت تولید هدایت شوند.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران با بیان اینکه با اجرای مالیات برعایدی سرمایه، سرمایه‌های سرگردان به سمت تولید حرکت می‌کنند، یادآور شد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، سوداگران و کسانی که سرمایه‌های راکد و زیادی دارند، معمولا به سمت سرمایه‌گذاری در بخشی می‌روند که دوره چرخش مالی کوتاه‌تر و سود بهتری دارد.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین وقتی با وضع مالیات بر سوداگری این گزینه از پیش روی این افراد برداشته شود، قطعا توجهات به سمت تولید که هزینه کمتری دارد، سوق داده می‌شود.

کد خبر: ۲۰۰٬۸۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha