۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰
اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در ۳۵ هزار هکتار| تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات در راه است
مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری عنوان کرد

اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در ۳۵ هزار هکتار| تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات در راه است

عباسی، مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: سامانه‌های نوین آبیاری امسال در سطح ۳۵ هزار هکتار از اراضی آبی کشاورزی اجرا شده است.

به گزارش بازار، فریبرز عباسی مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری معاونت آب و خاک در حاشیه نخستین روز از آغاز به کار هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات کشاورزی، نهاده‌ها، سیستم‌های نوین آبیاری و کشت‌های گلخانه‌ای درگفت و گو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب، افزود: از این ۳۵ هزار هکتار اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در سال جاری حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مربوط به انواع روش‌های آبیاری مانند قطره‌ای، تیپ و زیرسطحی، حدود ۴۰ درصد مربوط به سامانه‌های کم‌فشار و مابقی در زمینه روش‌های آبیاری بارانی است.

عباسی، مجموع اراضی آبی که از ابتدای اجرای این طرح تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند را ۲.۶ میلیون هکتار عنوان کرد.

وی با بیان این که توسعه سامانه‌های آبیاری با راندمان بالا در اولویت اصلی معاونت آب و خاک قرار دارد، اظهار داشت: در مرحله بعد ماشین‌های آبیاری که از راندمان و یکنواختی توزیع آب بالاتری برخوردارند در اولویت‌های توسعه‌ای ما هستند.

عباسی افزود: با توجه به ظرفیت‌های توسعه‌ای موجود در زمینه خدمات فنی و مهندسی، تولید تجهیزات و لوازم، پیمانکاران و مشاوران ذی‌صلاح، در صورت تامین به موقع اعتبارات می‌توانیم سالانه تا ۴۰۰ هزار هکتار سامانه‌های نوین آبیاری را در اراضی آبی کشور اجرا کنیم.

وی توسعه فناورانه در زمینه سامانه‌های نوین آبیاری را از دیگر اولویت‌های این معاونت دانست و گفت: تلاش می‌کنیم آخرین تکنولوژی‌ها در زمینه سامانه‌های نوین آبیاری را از نظز تجهیزات و لوازم با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان داخلی داشته باشیم.

مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری معاونت آب و خاک افزایش عملکرد، افزایش بهره‌وری آبیاری و کاهش مصرف آب آبیاری را از مزایای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری برشمرد.

وی در مورد تخصیص اعتبارات نیز تصریح کرد: امسال کل اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری نزدیک به ۱۵۰۰ میلیارد تومان است که از این میزان تاکنون حدود ۲۵ درصد معادل ۴۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

عباسی با اشاره به این که تخصیص جدید نیز برای سامانه‌های جدید در راه است، گفت: نزدیک ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز برای تخصیص ابلاغ شده که با پرداخت این مبلغ میزان تخصیص به ۳۵ درصد افزایش می‌یابد.

عباسی یکی از ویژگی‌های هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات، نهاده‌ها، سیستم‌های نوین آبیاری و کشت‌های گلخانه‌ای را حضور شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و اظهار داشت: در این نمایشگاه غرفه‌ای را به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص داده‌اند.

کد خبر: ۱۹۹٬۰۹۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • کامران کوثری FI ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
      0 0
      سلام . در نیشابور (خراسان رضوی،) طرح ابیاری من ۲سال است که به جهت عدم وجود اعتبار، خاک می خورد.