علی باقری در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به اینکه در این بازه بیشترین اشتغال ثبت شده در حوزه خدمات با ۵۴ درصد، بخش صنعت با ۲۳ درصد و بخش کشاورزی با ۲۳ درصد است، گفت: ۵۸ درصد شاغلان در حوزه شهری و مابقی در حوزه روستایی هستند.
وی با بیان اینکه سه مرحله نظارت و صحت سنجی نسبت به مشاغل ایجاد شده در سامانه صورت میگیرد، اظهار کرد: در مرحله اول کارشناسان و بازرسان به کسانی که خدمات دریافت کردهاند، پیام ارسال میکنند در مرحله دوم تماس و در مرحله سوم نظارت بهصورت حضوری انجام میشود. تماسها از طریق سامانهای با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۷۳ مشخص وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت میگیرد و اگر نقضی در خدماترسانی باشد از طریق متقاضیان جویای کار اعلام و توسط کارشناسان بررسی میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: برای نظارت میدانی پنج مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی اعلام آمادگی کردند که از این تعداد تاکنون سه مرکز برای پایش و نظارت بر طرحهای اشتغال با صندوق کارآفرینی امید استان قرارداد منعقد کردند و پس از راهاندازی نرمافزار سانار از سوی مرکز از ۵ دی ماه امسال نظارت میدانی را آغاز که نتیجه در آینده اعلام میشود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: با توجه به ابلاغ نامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص گزارش هشت ماهه عملکرد سامانه رصد در سال ۱۴۰۱، استان مازندران در بخش نظارت و صحت سنجی اطلاعات شاغلین ثبت شده در سامانه رصد توفیقات چشمگیری داشته است.
نظر شما