۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۷
ضرورت تحول اقتصادی ساختاری برای مولدسازی اموال دولت

ضرورت تحول اقتصادی ساختاری برای مولدسازی اموال دولت

نماینده مجلس، با بیان اینکه وزارت اقتصاد با مولدسازی اموال دولت یک انقلاب اقتصادی را آغاز کرده است، افزود: برای تحقق این انقلاب اقتصادی باید یک تحول اقتصادی ساختاری نیز ایجاد کنیم.

به گزارش بازار، محمود عباس زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:وزارت اقتصاد با مولدسازی اموال دولت یک «انقلاب اقتصادی» را آغاز کرده است

عباس زاده مشکینی، نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، مولدسازی اموال دولتی را یک انقلاب اقتصادی خواند گفت: اگر قرار باشد موضوع مولدسازی اموال و دارایی‌های دولت را توصیف کنم باید از کلمه «انقلاب اقتصادی» استفاده کنم، که برای تحقق آن نیز باید یک تحول اقتصادی ساختاری نیز ایجاد کنیم.

در ادامه با اشاره به پیگیری‌های دولت سیزدهم و وزیر اقتصاد در راستای تحقق عملی مولدسازی دارایی‌های دولت بیان کرد: در شرایط کنونی، الزامات و ضروریات کشور ایجاب می‌کند هر چه زودتر تکلیف اموال و دارایی‌های کشور مشخص و به سمت مولد سازی پیش برود.

در حال حاضر، با توجه به اینکه گرانیگاه مطالبات مردم به خصوص در دهک‌های پایین، متمرکز بر مسائل اقتصادی است، باید هرچه زودتر این مساله پیگیری شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین متذکر شد: اقتصاد فرهنگ را تغییر و بر مسائل اجتماعی تاثیر گذار است، از این جهت پرداخت به مسائلی که حال اقتصاد را خوب کند یک ضرورت است که مساله مولد سازی و تعیین تکلیف دارایی‌های دولت یکی از این مهمترین این راه هاست.

وی همچنین گفت: ارزش اموال دولت در داخل کشور که نمی‌توان گفت نامحدود، اما بسیار قابل توجه است و آمار دقیقی نیز از آن در دست نیست باید زودتر دست به کار شویم، چرا که می‌توان به جرات گفت ارزش این اموال ده برابر بودجه سالانه کشور است.

عباس زاده مشکینی اذعان کرد: برای ورد به انقلاب بزرگ مولد سازی باید ابتدا فرهنگ سازی سازمانی کرد؛ متاسفانه در این بخش تفکر مدیران به طور سنتی زیر صفر بوده و با تغییر نگرش مدیران دولتی می‌توان به نتیجه بخشی آن امیدوار بود.

وی گفت: نگرش مدیران ما در بخش دولت نسبت به بخش خصوصی بسیار متفاوت است چرا که بخش خصوصی هرگز اجازه هدررفت منابع و دارایی هایش را نمی‌دهد، اما این تفکر در بخش دولتی وجود ندارد. این نماینده مجلس یازدهم با بیان اینکه رسوب، بلوکه کردن و بی حاصل گذاشتن منابع دولت جدی‌ترین و مهلک‌ترین بیماری اقتصاد است، افزود: برخی از بیماری هلندی نام می‌برند که راکد و بی حاصل ماندن اموال دولت بدتر از این بیماری هلندی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه عنوان کرد: وزیر اقتصاد با توجه با روحیه انقلابی علمی، تیم همراه و انگیزه‌ای دارد در جایگاه وزیر اقتصاد، می‌تواند این مسئله را پیش ببرد و در عین حال مجلس نیز در هر بخشی بتواند دولت را یاری می‌کند.

وی افزود: هر لایحه‌ای دولت و وزارت اقتصاد در این خصوص بفرستد، شخصا پیشقدم شده و حتی در جلسات کارشناسی نیز حضور پیدا می‌کنم، در عین حال مجلس نیز در همه مراحل دولت را یاری می‌کند. نماینده مردم اردبیل در مجلس در پایان تاکید: در مقام تحقق یکی از حوزه‌هایی که ممکن است، وزیر اقتصاد با موانعی مواجه شود، کار کرد دستگاه‌های نظارتی است.

دستگاه‌های نظارتی باید وزیر اقتصاد را به عنوان نماینده ویژه دولت برای مولد سازی دارایی‌های دولت همراهی کنند. قطعا در هر جایی تحولی ایجاد شود ریسک‌های وجود دارد، که برای مدیریت این ریسک همراهی دستگاه‌های نظارتی نیاز است.

کد خبر: ۱۹۵٬۷۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha