برای تحقق رشد ۳۰ درصدی بهره‌وری از محل آموزش، همکاری شود
در نشست اتاق ایران و سازمان بهره وری مطرح شد

برای تحقق رشد ۳۰ درصدی بهره‌وری از محل آموزش، همکاری شود

در نشست مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق ایران و سازمان ملی بهره‌وری با اشاره به تحقق ۳۰ درصد از رشد بهره‌وری از محل آموزش گسترش همکاری‌های دو طرف در زمینه آموزش تأکید شد.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، نشست مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق و سازمان ملی بهره‌وری با هدف بسط تعاملات مشترک با حضور محسن عامری، رئیس مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق ایران، حصاری، معاون سامان‌دهی شبکه، عین‌العلی، مدیر حوزه جوایز و حسینی، مدیر حوزه ترویج فرهنگ‌سازی سازمان بهره‌وری برگزار شد.

در این نشست با تأکید بر اینکه سازمان ملی بهره‌وری ایران با استفاده از توان تخصصی نهادهای دیگر از جمله اتاق ایران، وظیفه ارتقاء بهره‌وری در کشور را بر عهده دارد تأکید شد: بدون توجه به بهره‌وری، به‌خصوص در زمینه توسعه SMEs و بخش کشاورزی اقتصاد کشور توسعه پیدا نخواهد کرد. با بهبود بهره‌وری قطعاً تاب‌آوری اقتصادی نیز بهبود خواهد یافت. در این راستا آمادگی مرکز آب و کشاورزی و کمیسیون‌های تخصصی اتاق ایران جهت انجام همکاری‌های مشترک با APO اعلام شد.

نکته دیگر مطرح شده در این جلسه این بود که رشد بهره‌وری در کشور در سال ۱۴۰۰ معادل ۲.۹ درصد بوده که بسیار پایین‌تر از میزان مورد انتظار است.

در سخنان حاضرین در جلسه مطرح شد که بر اساس گزارش APO، حدود ۳۰ درصد از رشد بهره‌وری از محل آموزش است. بر این اساس می‌توان دامنه فعالیت‌های سازمان ملی بهره‌وری ایران در زمینه آموزش را در سطح کشور با همکاری اتاق ایران (به عنوان حلقه واسط) گسترش داد.

در این جلسه با توجه به اعتباردهی جوایز حوزه بهره‌وری از سوی سازمان ملی بهره‌وری ایران این پیشنهاد مطرح شد که جایزه‌ای توسط اتاق با محوریت بهبود کسب‌وکار تعریف و با حمایت سازمان ملی بهره‌وری ایران، اعتبار سنجی شود. همچنین پیشنهاد امضای تفاهم‌نامه‌ای تا پیش از پایان سال با هدف گسترش تعاملات میان دو سازمان مطرح شد.

نمایندگان سازمان ملی بهره‌وری با توجه به اینکه برای نخستین بار ۳۴۰ شرکت دولتی توسط این سازمان اعتبارسنجی شدند اعلام آمادگی کردند برای رتبه‌بندی شرکت‌های عضو اتاق ایران، می‌توانند این تجربه را در اختیار بخش خصوصی قرار داده و در این راستا سازمان ملی بهره‌وری آماده اعزام تیم تخصصی اعتبار سنجی به اتاق ایران است.

بر اساس رایزنی‌های انجام شده در این نشست امکان مشارکت فعالان بخش خصوصی در برنامه‌های حضوری و مجازی APO فراهم شد. به علاوه عضویت نمایندگان اتاق در سامانه شبکه ملی بهره‌وری ایران (شبا) و استفاده از مطالب علمی پژوهشی منتشر شده توسط APO ممکن شد.

همچنین امکان مشارکت اعضاء صاحب صلاحیت اتاق در برنامه جایزه ملی APO فراهم شد. این جایزه با هدف شناسایی اشخاصی که اقدام چشمگیری در زمینه ارتقای بهره‌وری در سطوح ملی و منطقه‌ای داشته‌اند، طراحی شده است و هر پنج سال یک‌بار برای تقدیر از فعالان حرکت‌های بهره‌وری در منطقه آسیا-اقیانوسیه یا کشورهای عضو APO برگزار می‌شود.

مشارکت کمیسیون‌ها و تشکل‌های ذی‌ربط بخش خصوصی در برنامه Productivity Talk (جلسات تعاملی و زنده اینترنتی APO، با استفاده از خدمات متخصصان و اساتید بین‌المللی در حوزه‌های مختلف بهره‌وری) از دیگر توافقات میان دو سازمان بود.

با مذاکرات انجام شده امکان همکاری مشترک جهت فعال‌سازی پروژه CB(Certificate on Body) - اعتبار بخشی به مشاوران مدیریت به صورت بین‌المللی فراهم‌شده و سازمان ملی بهره‌وری ایران برای ارائه آموزش‌های تخصصی به نمایندگان اتاق آمادگی خود را اعلام کرد.

همچنین ارائه محتوا توسط اتاق ایران در نشریات ماهانه بهره‌وری و مشارکت اعضاء علاقه‌مند اتاق در برنامه تور بهره‌وری این سازمان از دیگر نکات مورد توافق دو طرف بود.

به علاوه این پیشنهاد مطرح شد که با انجام تعاملات سازنده میان مرکز بهبود کسب‌وکار اتاق و سازمان ملی بهره‌وری برنامه‌های آینده جشنواره ملی بهره‌وری از سوی این سازمان انجام شود. این جشنواره از سال ۸۸ تا کنون به صورت سالانه توسط اتاق ایران برگزار شده و منتخبین بر اساس اندازه‌گیری شاخص‌های بهره‌وری ۳۰۰۰ شرکت در هر بار، انتخاب می‌شدند.

در این نشست تأکید شد که مرکز آموزشی اتاق ایران می‌تواند موضوعات آموزشی بهره‌وری را به عنوان یک سرفصل ثابت آموزشی تعریف و در دستور کار قرار دهد و آموزش‌های مرتبط با بهره‌وری به صورت تخصصی و موضوعی به انجمن‌ها و تشکل‌های تخصصی اتاق ایران ارائه شود.

کد خبر: ۱۹۵٬۲۲۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha