به گزارش بازار؛ حسن محمدی اظهار کرد: با ایجاد سردخانه و ذخیرهسازی محصولات کشاورزی ضایعات محصولات سیب زمینی از ۲۵ درصد به کمتر از سه درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه همدان به عنوان بارانداز محصولات کشاورزی کشور معرفی شده است، افزود: در حال حاضر ۹۲ فقره پروانه بهرهبرداری ساخت سردخانه نگهداری محصولات کشاورزی با ظرفیت ۲۴۰ تن و اشتغال ۹۲۴ نفر صادر شده است.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: شهرستان بهار با ۵۸ فقره و با ظرفیت ۱۴۸ هزار تن بیشترین سردخانه دارای پروانه بهرهبرداری را در استان دارد.
وی افزود: شهرستان همدان با سه فقره و ظرفیت سه هزار و ۳۵۰ تن، رزن با ۱۰ فقره و ظرفیت ۴۱ هزار و ۲۰۰ تن، نهاوند با چهار فقره و ظرفیت ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن، اسدآباد با دو فقره و ظرفیت چهارهزار و ۵۰۰ تن، کبودراهنگ با دو فقره و ظرفیت سه هزار و ۵۰۰ تن، ملایر با یک فقره و ظرفیت پنج هزار تن و درگزین با یک فقره و ظرفیت هزارتن در ردههای بعدی قرار دارند.
محمدی با بیان اینکه در مجموع حدود یک هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان برای احداث این ۹۲ واحد هزینه شده است، تصریح کرد: ۶۶ سردخانه با ظرفیت ۲۶۸ هزار تن در حال احداث است.
نظر شما