۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۴
کد خبر: . ۱۹۲٬۱۱۲
۵۰۲ هزار تن ورق فولادی و شمش بلوم در سبد خریداران بورس کالا

تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران امروز دوشنبه ۱۴ آذر میزبان معامله ۳۳۴ هزار و ۱۰۰ تن ورق فولادی، ۱۶۸ هزار و ۴۵۰ تن شمش بلوم و ۴۰ دستگاه کامیون کشنده فاو بود.

به گزارش بازار به نقل از بورس کالای ایران، در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی هم ۲۵۵ تن نخ پلی استر، ۵۰۰ تن گوگرد گرانوله، ۷۱۲ تن قیر، هزار و ۲۵ تن سولفات سدیم، ۲ هزار و ۶۸۰ تن روغن پایه، ۴.۶ تن دی اتیلن گلایکول، هزار و ۷۰۰ تن پلی پروپیلن و ۲۰ تن آمونیاک (مایع) به فروش رسید.

تالار سیمان نیز در این روز میزبان دادوستد ۱۳۴ هزار و ۷۷۴ تن سیمان بود.

تالار صادارتی نیز در این روز میزبان دادوستد ۳ هزار و ۶۰۰ تن قیر و ۳۶۴ تن اسلاک واکس بود.

تالار حراج باز هم میزبان دادوستد ۳۶ هزار و ۸۰۰ تن تختال، ۳۰ هزار تن وکیوم باتوم و ۴۵۱ تن پلی وینیل کلراید بود.

بازار فرعی هم معامله ۲۵۰ تن بوتادی‌ان و ۸۰ تن الیاف استیپل پلی استر را تجربه کرد.

۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۴
کد خبر: ۱۹۲٬۱۱۲

اخبار مرتبط

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. در حال حاضر بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها میده، صرافی نوبیتکس هست. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌ صورت آنلاین دلار بخرین.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =