۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
نقش رمز ریال در اقتصاد بدون اینترنت چیست؟
مدیر خانه بلاکچین ایران در گفتگو با بازار:

نقش رمز ریال در اقتصاد بدون اینترنت چیست؟

علی پاک باخته گان زنجانی گفت: اقتصاد ما در گردش مالی دنیا سهمی ندارد و حالا باید پاسخ دهند که کمبود رمز ارز در کجای اقتصاد دیجیتال کشورمان احساس می شد که هزینه بالایی در این بخش داده اند.

بازار؛ گروه بورس: بانک مرکزی چند وقتی هست, مدعی شده که رمز ریال را به عنوان پول ملی ایران در اقتصاد دیجیتال فعال کرده است، اما در شرایط کنونی بسیاری معتقدند که اجرای آن برای کشور هیچ مزیتی ندارد.

مدیر خانه بلاکچین ایران در گفتگو با خبرنگار بازار درباره تاثیر پروژه رمز ریال گفت: به طور قطع رمز ریال که بر بستر اینترنت اجرا می شود با محدودیت کنونی اینترنت با مشکل مواجه شده و نشان می دهد که ایران در حالی که از بازارهای واقعی بهره برداری نمی کند استفاده از فناوری‌های فضای مجازی در اقتصاد خوش خیالی است.

علی پاک باخته گان زنجانی با بیان اینکه مزیت رمزارزها حذف محدودیت مرزها در مبادلات مالی و ... است، تصریح کرد: نمونه تاثیر مبادلات مالی بدون رمز مشارکت در جام جهانی است که در جام جهانی فوتبال قطر با وجود اینکه در همسایگی ایران اتفاق افتاده اما ایران کمترین مشارکت هم نداشته و این نشان می دهد که اقتصاد ما در گردش مالی دنیا سهمی ندارد و حالا این مسئولان هستند که باید پاسخ دهند که کمبود رمز ارز در کجای اقتصاد دیجیتال کشورمان احساس می شد.

مزیت رمزارزها حذف محدودیت مرزها در مبادلات مالی و ... است

او با تاکید بر اینکه مدیران اقتصادی کشور ایده پردازان خوبی نیستند، تصریح کرد: در شرایط کنونی درهای اقتصاد کشور به روی جهانیان بسته شده و باعث شده اقتصاد ایران ساکن‌ترین اقتصاد دنیا شود و حتی لیگ فوتبال ایران در جهان هم کسل‌کننده‌ترین لیک است حالا در چنین شرایطی برای نشان دادن نقش رمزریال برای اقتصاد کشور باید سهم اقتصاد ایران در بازار جهانی را همچون صداهای تماشاگران در استادیوم های ورزشگاه ها دید، از این رو به نظر می رسد که رمز ریال به اقتصاد حرکت و شوری نخواهد داد و بیشتر رونمایی از آن بار اقتصاد نحیف ایران را سنگین تر خواهد کرد و این احتمال هم وجود دارد که روی نرخ تورم نقطه به نقطه هم تاثیر منفی بگذارد.

او افزود: نقش مدیریت در اقتصاد فراتر از وسعت جغرافیایی یا ثروت های طبیعی تعبیر می شود، همانطوری که قطر به عنوان یک بندر کوچک صید مروارید در حاشیه خلیج فارس برابر با ۱۱ درصد تولید ناخالص کشور در سال ۲۰۱۹ برای جام جهانی هزینه کرده است و برای توسعه زیرساخت های شهری و توسعه فناوری درصدد تبدیل شدن هاب حمل و نقلی منطقه هم هست در حالی که ایران به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگترین کشور منطقه سهمی از ۳۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری قطر ندارد و این مساله برنامه بانک مرکزی برای بهره برداری از رمز ریال را هم زیرسوال می برد.

مدیر خانه بلاکچین ایران با تاکید بر اینکه رویای ورود به اقتصاد دیجیتال بدون در نظر گرفتن واقعیت های موجود جهان امکان پذیر نیست، گفت: تولید رمزریال به معنای ورود به فناوری های فضای مجازی و توسعه اقتصاد دیجیتال نیست، در واقع وقتی مرواریدها تبدیل به NFT ها شده اند بندر مروارید قطر هم تبدیل به یک هاب حمل و نقل در اقتصاد جهان می شود، زیرا برنامه های اقتصادی بر مبنای واقعیت ها عملیاتی می شوند.

او با تاکید بر اینکه در حالی ایران مدعی راه اندازی رمزارز ملی شده است که در مراودات جام جهانی هیچ نقشی ندارد، اظهار کرد: در اقتصاد دانش روز و فناوری های نوین مهمترین شاخص برای توانمندسازی برای هماهنگی با محیط اقتصادی است. در شرایط کنونی برنامه ریزان اقتصادی شناختی از تحولات اقتصاد در جهان ندارند.

کد خبر: ۱۸۸٬۹۸۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha