به گزارش بازار، چهارمین جلسه کارگروه راهبری سامانه مودیان با حضور داود منظور، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور و نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صمت و وزارت اطلاعات و بانک مرکزی در محل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.
داود منظور، رئیس کل سازمان امور مالیاتی در این جلسه با اشاره به تدریجی بودن اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان بر لزوم استفاده از ظرفیتهای رسانهای در آگاهی بخشی به مودیان تاکید کرد.
همچنین رئیس مرکز تنظیم مقررات قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان درخصوص اقدامات انجام شده در زمینه ساماندهی ابزارهای پذیرش در شبکه پرداخت، سامانه مودیان و شناسه کالا و خدمات، برگزاری جلسات کمیته فنی و جلسات رفع ابهامات اجرایی، آخرین وضعیت شرکتهای معتمد، آخرین وضعیت آموزش و اطلاع رسانی توضیحاتی ارائه نمود.
وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور از زمان ابلاغ مصوبه مراجع قانونی موظف است ظرف یک هفته نسبت به ثبت نام و عضویت کلیه مشمولان «پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان» در سامانه مودیان و تخصیص کارپوشه به آنها اقدام کند، تصریح کرد: طبق برنامه زمان بندی طی یک سال و نیم و ظرف ۶ مرحله کلیه مودیان ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی میشوندکه اولین گروه فراخوان شده شامل شرکتهای پذیرفته شده در بورس و فرابورس از اول آبان ماه سال جاری مشمول اجرا میشوند.
در این جلسه اقدامات صورت گرفته در بخش سامانه مودیان شامل نصب و راه اندازی نسخه جدید سامانه مودیان، ایجاد کارپوشه برای تمامی مودیان، فراهم شدن امکان تایید یا رد صورتحساب الکترونیکی در زیرسامانه کارپوشه، فراهم شدن امکان اتصال پایانههای فروشگاهی به سامانه مودیان و دریافت صورتحساب الکترونیکی آزمایشی از مودیان منتخب تشریح شد.
همچنین اقدامات صورت گرفته در حوزه شناسه کالا و خدمات شامل: طراحی اولیه سامانه دریافت فایل شناسه کالا و خدمات برای مشمولین، طراحی بانک اطلاعاتی شناسه کالا و خدمات و بهینه سازی دادههای موجود، طراحی و پیاده سازی سامانه درون سازمانی شناسه کالا و خدمات جهت تعیین نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالا و خدمات مورد بررسی قرار گرفت.
براساس این گزارش، حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر درخصوص جزییات قانون پرداخته و چگونگی اجرای بهتر آن را مورد بررسی قرارد دادند.
نظر شما