۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
افزایش هزینه‌های تولید تخم‌مرغ با جایگزینی ارز| صادرات نیازمند مشوقهای دولتی است
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان:

افزایش هزینه‌های تولید تخم‌مرغ با جایگزینی ارز| صادرات نیازمند مشوقهای دولتی است

اصفهان - ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: یکی از مشکلات تولید تخم مرغ برای فعالان این بخش جایگزینی ارز نیمایی با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی بوده است.

حسین ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار بازار با اشاره به اینکه طی یک ماه اخیر از استان اصفهان یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار تن تخم مرغ از استان اصفهان به خارج از کشور صادر شده است، اظهار داشت: توسعه صادرات این محصول به کشورهای دیگر نیازمند مشوق های دولتی است.

وی با بیان اینکه میزان تولید تخم مرغ مازاد بر تقاضا است، ابراز داشت: این احتمال وجود دارد که سقف صادرات پنج هزار تن تخم مرغ تا پایان سال تکمیل شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به افزایش مصرف داخلی تخم مرغ نسبت به قبل تصریح کرد: با این شرایط به نظر می‌رسد صادرات بیش از این مقدار هم توجیه نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تخم مرغ اصفهان به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عمان و افغانستان صادر می شود، گفت: مجوز صادرات این محصول به صورت مقطعی و توسط اتحادیه صادر می شود.

افزایش هزینه های تولید با جایگزینی ارز نیمایی

ایراندوست با اشاره به مشکلات تولید تخم مرغ برای فعالان این بخش افزود: یکی از این چالش ها جایگزینی ارز نیمایی با ارز ۴۲۰۰ تومانی بوده است که هزینه های تولید را افزایش داده است.

وی با اشاره به اینکه این موضوع حتی بر صادرات هم اثر گذاشته است، خاطرنشان کرد: با این وجود در تلاش هستیم با برخی از اقدامات حمایتی و کاهش هزینه های تولید از تولیدکنندگان حمایت کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه افزایش بهره وری و کیفیت محصول یکی از مهمترین سیاست های ما در تولید تخم مرغ است، تاکید کرد: در تلاش هستیم تا با اصلاح بسته بندی و بازاریابی تخم مرغ شرایط برای صادرات این محصول تسهیل یابد.

وی با بیان اینکه اعطای مشوق های صادراتی هم از دیگر سیاست های وزارت جهاد برای این منظور است، اظهار داشت: استان اصفهان سالانه ۱۲۰ هزار تن تخم مرغ تولید می کند و از این بابت مقام نخست را در کشور دارا است.

ایراندوست با اشاره به وجود ۲۰۸ واحد پرورش تخم مرغ در سطح استان ابراز داشت: این واحدها ظرفیت تولید ۱۵ میلیون قطعه جوجه را دارند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان کاشان در بین شهرستان های استان دارای بالاترین ظرفیت تولید تخم مرغ است، تصریح کرد: بعد از آن شهرستان های نجف آباد، اصفهان و شاهین شهر بیشترین ظرفیت تخم مرغ استان اصفهان را دارا هستند.

کد خبر: ۱۷۹٬۸۲۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha