صابر کاظمی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به این که کار را با ساخت سمپاش آغاز کردم، افزود: پس از آن متوجه شدم کشاورزان در شالیزار نیازمند دستگاهی هستند که خاک را برایشان آماده کند از این رو تراکتورهای شالیزار را تولید کردم.
وی ادامه داد: همچنین با احساس نیاز کشاورزان در اراضی باتلاقی، چرخ های مخصوص شالیزار را برای اولین بار در جهان تولید کردم و این چرخ ها به صورت کشویی بود که به راحتی روی تراکتور نصب می شود و طبق عمق شالیزار، تنظیم می شد.
وی با اظهار این که اکنون چرخ های مخصوص شالیزار تولید نمی شود، گفت: متاسفانه قانون ثبت اختراع در کشور وبازنگری و ویرایش نشد و چندان به آن توجهی نمی شود.
کاظمی یادآور شد: بسیاری از تولیدکننده تمایلی ندارند به سمت ثبت اختراع روند و بیشتر به سمت تولید می روند.
این تولیدکننده به مشکل سوزاندن بقایای بعد از هرس مزارع اشاره کرد و گفت: برای رفع این مشکل دستگاه های ساقه خردکن طراحی شد تا بقایای ناشی از برداشت را خرد و تبدیل کند زیرا آتش زدن مزارع سبب از بین رفتن میکروارگانیسم موجود در خاک می شود.
وی با اشاره به تحول در مکانیزاسیون کشاورزی گفت: هر نیازی که توسط باغداران اعلام می شود با تولید دستگاه و ماشین آلات نسبت به رفع آن اقدام می شد و برخی از محصولات به کشورهای مختلف صادر شده است.
نظر شما