۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۳
کنترل تب کریمه کنگو با اقدامات سازمان دامپزشکی کشور

کنترل تب کریمه کنگو با اقدامات سازمان دامپزشکی کشور

مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با اقدامات نظارتی این سازمان در راستای اجرای سیاست‌های مراقبتی و پیشگیری، خوشبختانه میزان ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور رو به کاهش است.

به گزارش بازار، امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور درباره کنترل بیماری تب کریمه کنگو اعلام کرد: خوشبختانه با اقدامات نظارتی میزان ابتلا به تب کریمه کنگو رو به کاهش است و دلیل آن نیز سه برابر شدن اقدامات نظارتی سازمان دامپزشکی در راستای اجرای سیاست‌های مراقبتی و پیشگیری است.

عضو ستاد پیشگیری از تب کریمه کنگو گفت: در طرح مراقبتی و نظارتی بیشتر جایگاه‌های دام را سم‌پاشی شده است و نسبت به ایجاد حمام‌های ضدکنه برای دام اقدامات جدی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: از مردم عزیز تقاضا داریم گوشت و فرآورده‌های آن را از مراکز معتبر همچون قصابی‌ها و مراکز عرضه مجاز فرآورده‌های گوشتی تهیه کنند و نسبت به برچسب و مهر سازمان دامپزشکی نیز توجه ویژه داشته باشند و از خرید گوشت از اماکن غیر مجاز بالاخص کنار جاده‌ها خودداری کنند.

اسدی اظهار داشت: تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.

وی با اشاره با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو میان انسان و دام مشترک است، تصریح کرد: در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان نیز به این بیماری مبتلا خواهد شد در حالی که این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی قابل کنترل است.

مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور؛ اقداماتی از جمله حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز و تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی را برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو ضروری خواند و توصیه کرد: لاشه تازه دام قبل از مصرف به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ در یخچال نگهداری شود.

وی در ادامه بر انجام روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان همچون پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک و همچنین اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخت نیز تاکید کرد.

عضو ستاد ملی پیشگیری از تب کریمه کنگو گفت: ویروس تب کریمه کنگو در برابر حرارت حساس است و از این رو پختن کامل گوشت موجب از بین رفتن آن می‌شود و مردم عزیز از مصرف گوشت و جگر نیمه پز و آبدار خودداری کنند.

کد خبر: ۱۷۰٬۱۵۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha