کیوان فرهنگ آسا در گفتگو با خبرنگار بازار با اظهار اینکه در گذشته کشت قراردادی درباره محصولات مختلف انجام می شد، افزود: در حال حاضر کشت قراردادی در کشور فقط از طریق یک بخش خصوصی انجام می شود.
وی با بیان اینکه مجموعه بزرگترین روغن کشی را در کرمانشاه و بعد کارخانه روغن نباتی را در مازندران راه اندازی کردیم، افزود: مجموعه مدلل با واردات چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن بزرگترین تامین دانه در کشور است که دانه های روغنی سویا، ذرت و جو دامی مورد نیاز را وارد می کند.
وی افزود: در حوزه بازار روغن نیز با توزیع ۲۴۰ هزار تن رتبه سوم کشور را عهده دار هستیم و همچنین ۴۵ درصد ظرفیت روغن کشی و ۳۰ درصد بازار کنجاله را عهده دار هستیم.
فرهنگ آسا ادامه داد: ظرفیت روغن کشی کشور حدود دو میلیون تن بوده که حدود یک میلیون تن آن مربوط به مجموعه ملل است و روزانه شش هزار تن ظرفیت روغن کشی این مجموعه است.
وی شمار واحدهای روغن کشی کشور را ۵۰ واحد بیان کرد و گفت: حدود ۱۰ درصد از روغن مورد نیاز ایران در داخل تولید و ۹۰ درصد از طریق واردات تامین می شود.
مدیر بخش کشاورزی صنایع غذایی مدل با اظهار این که دولت مصوب کرد که روغن مورد نیاز از طریق دانه تامین شود، گفت: دهه های ۷۰ و ۸۰ دوران طلایی روغن کشی بود و بعد از آن تولید دانه های روغنی کاهش یافت.
نظر شما