۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
چتر حمایت برکت بر سر صنایع و مشاغل آسیب‌دیده از کرونا
معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت مطرح کرد

چتر حمایت برکت بر سر صنایع و مشاغل آسیب‌دیده از کرونا

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام به دلیل شیوع کرونا از صنایع و بنگاه‌های کوچک و متوسط و مشاغل خرد و خانگی در مناطق محروم حمایت می‌کند.

به گزارش بازار به نقل از ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، هادی جوهری معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش رونق کسب و کار به دلیل اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و منع رفت و آمد میان استان‌ها، بنیاد برکت از بنگاه‌های کوچک اقتصادی و کارگاه‌های صنعتی و مشاغل خرد و خانگی ایجاد شده توسط این بنیاد در مناطق محروم حمایت‌های لازم را به‌عمل می‌آورد.

هادی جوهری تصریح کرد: بسیاری از کارگاه‌های کوچک و متوسط و مشاغل خرد و خانگی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در این روزها با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند که متأسفانه به آن‌ها توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: بر همین اساس، بنیاد برکت تمام تلاش خود را به کار گرفته تا از این بنگاه‌ها و مشاغل پشتیبانی کند.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با ۳۶۰ بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی مشارکت اقتصادی داشته و در آن‌ها سرمایه گذاری کرده است که تا به امروز و پس از طی دوران مشارکت، از ۲۵۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

جوهری درباره نحوه حمایت بنیاد برکت از بنگاه‌های کوچک و متوسط توضیح داد: بنیاد برکت از شرکت‌های مشارکتی خود که به دلیل شیوع کرونا آسیب دیده‌اند و متضرر شده‌اند، در قالب حمایت مالی، ارائه خدمات مشاوره‌ای و فنی پشتیانی می‌کند.

وی تاکید کرد: این مشارکت و سرمایه‌گذاری برای جلوگیری از متضرر شدن بنگاه‌های مشارکتی بنیاد برکت درنظر گرفته شده تا علاوه بر رونق مجدد تولید و کسب و کار، از اشتغال‌های ایجاد شده توسط این بنگاه‌ها نیز حمایت شود.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت افزود: بنیاد برکت سال‌هاست در قالب مدل اشتغال‌زایی بنگاه‌محور، ایجاد فرصت‌های شغلی و محرومیت‌زدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی را در مناطق محروم کشور دنبال می‌کند.

جوهری اضافه کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز از بنگاه‌های کوچک و متوسط، کارگاه‌های کوچک و اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان پشتیبان طرح‌های خانگی در قالب تأمین مالی، اعطای تسهیلات از طریق شبکه بانکی و ارائه خدمات کلینیکی کسب و کار حمایت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: از آن جایی که بنیاد برکت بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام حضرت امام (ره)، به هیچ عنوان تصدی‌گری را دنبال نمی‌کند، مدیریت اجرای مدل اشتغال‌زایی بنگاه‌محور نیز به مانند سایر مدل‌های اشتغال‌زایی، با خود مردم و فعالان اقتصادی است و به همین دلیل، بنیاد برکت از مجموع ۳۶۰ شرکتی که با آن‌ها مشارکت داشته، از ۲۵۰ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

کد خبر: ۱۶٬۵۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha