تقویت شرکت‌های دانش بنیان از کارویژه‌های وزارت اقتصاد است
وزیر اقتصاد:

تقویت شرکت‌های دانش بنیان از کارویژه‌های وزارت اقتصاد است

وزیر اقتصاد گفت: با توجه به گستره فعالیت‌های موجود در حوزه عملکرد وزارت اقتصاد تلاش بسیاری در تعامل با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد.

به گزارش بازار، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نشست شورای معاونان وزارت اقتصاد که با حضور خاندوزی و معاونان و روسای سازمان‌های تابعه وزارت اقتصاد برگزار شد، به رسمیت شناخته شدن دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش بنیان را یکی از مهمترین راهکارها و گام مهمی در توسعه و رشد این شرکت‌ها در اقتصاد کشور برشمرد و ازبانکها، نهادها و سازمان‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد خواست تا اقدام اساسی در این زمینه صورت گیرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری گفت: تقویت شرکت‌های دانش بنیان از کارویژه‌های وزارت اقتصاد است و در این راستا همکاران ما در وزارت امور اقتصادی و دارایی جلسات متعددی با همکاران آقای دکتر ستاری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار کردند تا در چند محور عملیاتی مشترک در حوزه تقویت اقتصاد دانش بنیان به جمع بندی برسیم.

وی افزود: با توجه به گستره فعالیت‌های موجود در حوزه عملکرد وزارت اقتصاد تلاش بسیاری در تعامل با معاونت علنی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد که نتیجه آن تدوین سند مشترکی بود که تفاهم نامه‌های آن نیز به امضاء دو دستگاه رسید و جلسه امروز نیز به منظور بررسی و مرور لوازم و مصادیق مورد نیاز و اهداف سند یاد شده برگزار شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه از معاونان و روسای سازمان‌های تابعه وزارت اقتصاد که در این نشست حاضر بودند، خواست با ارایه گزارشی، اقدامات و برنامه‌های انجام شده توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد را برای معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تشریح کنند.

در ادامه این نشست نیز ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به برخی از مشکلات و چالش‌های موجود در مسیر رشد شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و در این زمینه گفت: یکی از موضوعات مهم در زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان مربوط به مفهوم دارایی‌های نامشهود این شرکتهاست که هنوز در اقتصاد کشور ما درک کاملی از این موضوع وجود ندارد.

وی افزود: شرکت دانش بنیانی که برای دریافت تسهیلات به بانک مراجعه می‌کند، بانک‌ها بدون توجه به دارایی دانشی این شرکت‌ها در مقابل، درخواست وثیقه ملکی می‌کنند، در هیچ کجای دنیا یک شرکت با توان تولید دانش بنیانی امکان ارایه چنین وثیقه‌ای ندارد، چون دارایی این شرکت‌ها نیروهای متخصص و دانش بنیانی است که در واقع نا مشهود هستند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به رسمیت شناخته شدن دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش بنیان را یکی از مهمترین راهکارها و گام مهمی در توسعه و رشد این شرکت‌ها در اقتصاد کشور برشمرد و ازبانکها، نهادها و سازمان‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد خواست تا اقدام اساسی در این زمینه صورت گیرد.

کد خبر: ۱۶۲٬۴۸۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha