راهب ماهفروزی درحاشیه دیدار با نماینده ولی فقیه در استان در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه هیچ بانکی به رغم کسب مدارج علمی و دانش بنیانی پول و وام نمی دهد و یا با این مدارک هیچ نانوایی نان نمی دهد، افزود: این همه خرج ما در مراکز تحصیلی مختلف از جمله تیزهوشان و غیره شد و دست آخر چاره ای جز رفتن و کارکردن برای دیگران نمی نماند.
وی با اظهار اینکه شرکت ما در بخش کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی هوشمند فعالیت دارد، افزود: خشک کن های صنعتی هوشمندی را برای میوه، گیاهان دارویی تولید می کنیم و پلتفرم مدیریت هوشمند گلخانه را ارائه کرده ایم.
وی ادامه داد: با پشتوانه ای که از کارها داشتیم محصولاتی با قابلیت صادرات تولید می کنیم و به دلیل فناوری ها، ارزش افزوده ایجاد شده به جیب کشاورز و باغدار می رود.
ماهفروزی تصریح کرد: فضای خالی تولید و بازار را در بخش کشاورزی باید پرکرد و با برون سازی تولیدات، چرخ واحدهای تولیدی و صنعتی را فعال کرد.
این فعال حوزه دانش بنیان افزود: باید تلاش کرد از خام فروش جلوگیری کرد و درآمد کشاورز را ارتقاء داد و دولت همانند دستی است که انگشت ندارد و نمی تواند از واحدهای تولیدی حمایت کند.
وی با اظهار اینکه مازندران قطب محصولات کشاورزی مختلف از جمله انجیر، مرکبات و غیره است، گفت: برای رفتن به بازارهای روسیه و همسایه نیازمند صنایع تبدیلی و تکمیلی هستیم و بخش کشاورزی نیازمند سرمایه گذاری بیشتر است.
ماهفروزی یادآور شد: فقدان راهبری و تجمیع حرکت در سطح استان سبب شده نتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم و متاسفانه هیچ جایگاهی برای نخبگان در استان وجود ندارد و درک مدیران تصمیم ساز از تولید دانش بنیان فقط در حد همین کلمه است و چیز دیگری نمی دانند.
نظر شما