سید محمد مرتضوی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهارکرد: همه اقتصاددانان به طور واضح شفاف و صریح اعتقاد دارند که وجود ارز ترجیحی یک آفت برای اقتصاد است.
رئیس انجمن انبوه سازان گلستان افزود: امروز فاصله قابل توجهی بین قیمت واقعی ارز و نرخ ارز ترجیحی وجود دارد و طبیعتاً این فاصله هزینههای زیادی را به دولت تحمیل می کند.
وی بیان کرد: این مسأله امری است که مورد پسند نبوده و مذموم است و به تدریج باید اصلاحاتی در این حوزه انجام شود.
مرتضوی گفت: این که حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی تورمزا است قطعی است زیرا زمانی که قیمت حاملهای انرژی در سال ۹۰ اصلاح شد شاهد آن بودیم که اختلالاتی در بازه زمانی کوتاه به وجود آمد و به یکباره تورم قابل ملاحظهای در کشور خلق شد که آثار سوء آن را مردم تحمل کردند.
عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان کشور اضافه کرد: این جراحی با چنین آثار و تبعاتی همراه است و قطعاً آثار تورمی فراوانی خواهد داشت.
وی بیان کرد: این گرانی مانند یک زنجیره به همه بخشهای اقتصاد کشور تسری پیدا کرده و قطعاً بازار مسکن را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.
این فعال صنعت ساختمان با اشاره به اینکه حتماً اصلاحاتی در حاملهای انرژی و سوخت هم باید انجام شده که تاثیر قابل ملاحظهای در حمل و نقل خواهد گذاشت، گفت: تحمل این شرایط موجود سخت و مشکل است و امیدواریم با رفع تحریم ها، به تدریج گشایش ها فراهم شده و با تقویت پول ملی آثار منفی حذف ارز ترجیحی برطرف شود.
نظر شما