۲۴ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
اعداد و ارقام خبرساز در هفته سوم فروردین‌ماه ۹۹
جهان اقتصاد و کسب‌ و کار به روایت آمار

اعداد و ارقام خبرساز در هفته سوم فروردین‌ماه ۹۹

جدیدترین پیش‌بینی‌ها از رشد اقتصادی آمریکا و ژاپن در سایه بحران کرونا، کاهش شاخص قیمت جهانی مواد غذایی و پیش‌بینی سازمان تجارت جهانی از میزان کاهش ارزش تجارت بین‌المللی در سال جاری میلادی جزو مهم‌ترین آمارهای تجاری و اقتصادی منتشر شده طی این هفته بوده‌اند.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، اعداد و ارقام متعددی در ارتباط با اقتصاد، تجارت و کسب‌وکار در اقصی نقاط جهان، از سوی رسانه‌ها، نهادهای اقتصادی ملی و بین‌المللی و مراکز تحقیقاتی منتشر شد که مهم‌ترین آنها را می‌توان در موارد ذیل خلاصه کرد:

۴۰ درصد

سازمان ملل متحد: ۴۰ درصد از جمعیت جهان در خانه‌های خود به آب لوله‌کشی و صابون –که جزو ضروریات مبارزه با شیوع کرونا به شمار می‌روند- دسترسی ندارند.

۱۶۰ میلیارد دلار

بانک جهانی: ظرف ۱۵ ماه آینده بانک جهانی و نهادهای وابسته ۱۶۰ میلیارد دلار منابع مالی برای کمک به کشورها در مبارزه با بیماری کووید-۱۹ تخصیص خواهند داد.

۲.۷ درصد

بانک جهانی: در ماه مارس (۱۱ اسفند تا ۱۲ فروردین) شاخص قیمت جهانی مواد غذایی در مقایسه با ماه قبل ۲.۷ درصد کاهش یافته است.

۱ میلیارد کارگر

سازمان بین‌المللی کار: بحران جهانی ناشی از شیوع کرونا بیش از ۱ میلیارد کارگر را در اقصی نقاط جهان به‌شدت با خطر از دست دادن شغل یا کاهش دستمزد مواجه کرده است.

۱۳ تا ۳۲ درصد

سازمان تجارت جهانی: با توجه به شیوع ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان و تلاش دولت‌ها برای مهار این ویروس از طریق اعمال محدودیت‌های مختلف، پیش‌بینی می‌شود که ارزش تجارت بین‌المللی در سال جاری میلادی در مقایسه با سال گذشته بین ۱۳ تا ۳۲ درصد (بر اساس سناریوهای احتمالی) کاهش یابد.

۱۰۸ تریلیون ین

سی‌ان‌ان: دولت ژاپن در راستای کاهش تأثیرات اقتصادی بحران کرونا، یک بسته محرک اقتصادی به ارزش ۱۰۸ تریلیون ین (۹۹۲ میلیارد دلار) را برای حمایت از کسب‌وکارها و خانوارهای این کشور در نظر گرفته و به تصویب رسانده است.

۱ میلیارد دلار

سی‌ان‌ان: جک دورسی، مؤسس و مدیرعامل کنونی شرکت توئیتر، قصد دارد ۱ میلیارد دلار از ثروت خود (بیش از یک‌چهارم کل ثروتش) را صرف مبارزه با شیوع ویروس کرونا و کمک به رفع آسیب‌های اقتصادی ناشی از این بحران کند.

۴۰ درصد

فوربس: اقتصاددانان شرکت خدمات مالی و بانکداری جی‌پی مورگان (بزرگترین بانک آمریکا از لحاظ ارزش دارایی‌ها) پیش‌بینی می‌کنند که اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی تا ۴۰ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل کوچکتر خواهد شد.

۱۵ میلیون نفر

رویترز: در پی شدت گرفتن بحران کرونا و اثرات آن بر فعالیت‌های اقتصادی در آمریکا، تنها طی سه هفته اخیر بیش از ۱۵ میلیون نفر در این کشور تقاضای مستمری بیکاری ثبت کرده‌اند.

۱۰  میلیون بشکه

فایننشال‌تایمز: اعضای اوپک، روسیه و برخی دیگر از کشورهای تولیدکننده نفت برای کاهش تولید نفت خود به میزان روزانه ۱۰ میلیون بشکه (در مجموع) به توافق رسیدند.

۱ میلیون شغل و ۲.۲ درصد

بلومبرگ: اداره آمار کانادا اعلام کرد در ماه مارس بیش از ۱ میلیون شغل در این کشور از بین رفته و نرخ بیکاری در مقایسه با ماه قبل ۲.۲ واحد درصد افزایش یافته است.

۱۳ درصد

وال‌استریت ژورنال: اقتصاددانانی که نظرسنجی این ماه وال‌استریت ژورنال شرکت داشتند، به‌طور میانگین پیش‌بینی کردند که نرخ بیکاری در آمریکا در اوایل تابستان به ۱۳ درصد خواهد رسید.

۲۵ درصد

بلومبرگ: شرکت خدمات مالی و بانکداری گلدمن ساکس در گزارشی -که دو اقتصاددان ژاپنی تدوین آن را بر عهده داشته‌اند- اعلام کرد که اقتصادی ژاپن در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ممکن است تا ۲۵ درصد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل کوچکتر شود.

۱ از  ۴

سی‌ان‌بی‌سی (CNBC): بر اساس مطالعه میدانی واحد تحقیقات اقتصادی سی‌ان‌بی‌سی، طی هفته‌های اخیر به دلیل شیوع کرونا و کاهش شدید فعالیت‌های اقتصادی در آمریکا، از هر ۴ شهروند آمریکایی یک نفر شغل خود را از دست داده یا دستمزدش کاهش یافته است.

۱۴۰ میلیارد یورو

یورو استات: در سال ۲۰۱۹ حدود ۱۴۰ میلیارد یورو انواع خودرو از کشورهای اتحادیه اروپا به کشورهای خارج از این اتحادیه صادر شده است که این رقم در مقایسه با ارزش صادرات خودرو از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۵ تقریباً ۱۰ میلیارد یورو کاهش نشان می‌دهند.

کد خبر: ۱۳٬۶۹۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha