۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
کاهش شدید فعالیت سایتهای نیازمندی آنلاین و آگهی های فروش
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار مجازی خبر داد:

کاهش شدید فعالیت سایتهای نیازمندی آنلاین و آگهی های فروش

عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی با اشاره به کاهش شدید آگهی های فروش و سایت های نیازمندی آنلاین گفت: در این شرایط صرفاً تعداد اندکی فروشگاه موفق به فروش کالاهای سوپرمارکتی شده اند.

به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، برنامه "گفت و گوی اقتصادی" با موضوع بررسی عملکرد و نقش فروشگاه های مجازی در ارتباط تلفنی با مهندس رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.

الفت نسب در رابطه با ماهیت فروشگاه های اینترنتی گفت: فروشگاه یا کسب و کارهای اینترنتی خدمات خود را در بستر فضای مجازی ارائه می کنند و هزینه خدمات را هم به صورت اینترنتی یا نقدی هنگام تحول محصول دریافت می کند.

وی درخصوص فرآیند کاری و بروکراسی ها در کسب و کارهای اینترنتی بیان کرد: در این نوع کسب و کارها افراد ابتدا باید وب سایتی برای عرضه محصول و خدمت داشته باشند و پس از آن برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ثبت درخواست کنند، اگر فعالیت صنفی باشد قاعدتاً باید مجوز فعالیت صنفی را از اتحادیه کسب و کارهای مجازی دریافت کنند که ۹۵ درصد این فرآیند به صورت آنلاین انجام می شود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی اضافه کرد: ما برای اعطای پروانه کسب از اداره مالیات و اداره اماکن استعلام می گیریم و نهایتاً اگر مدارک فرد متقاضی کاملاً آماده باشد طبق قانون ظرف ۱۵ روز تعیین تکلیف شده و پروانه کسب برای او صادر خواهد شد.

الفت نسب در بخش دیگر اظهارات خود به وضعیت فعالیت فروشگاه های مجازی اشاره و بیان داشت: طبق آمار مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، بیش از ۵۰ هزار وبسایت نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت کرده اند که از این تعداد حداقل ۴۰ هزار وبسایت کسب و کار صنفی بر بستر فضای مجازی هستند اما طبق آمار اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی تا به امروز فقط ۱۳۳۴ مجوز صادر شده است.

وی افزود: طبق آئین نامه ۸۷ وزارت صمت، هر کسی که در بستر فضای مجازی فعالیت صنفی می کند باید از اتحادیه مجوز بگیرد اما به دلیل عدم همکاری مرکز توسعه تجارت الکترونیکی این کار انجام نشده و از تعداد ۴۰ هزار وبسایت کسب و کار فقط ۱۳۰۰ وبسایت مجوز گرفته اند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی تأکید کرد: کسب و کارهای مجازی از زمانی که خرید و فروش خود را آغاز می کنند باید به سازمان امور مالیاتی مراجعه کنند چراکه در غیر این صورت جریمه خواهند شد.

الفت نسب همچنین با اشاره به راه اندازی پویش "از خانه بخریم" در سایت بازار با همکاری وزارت صمت، وزارت ارتباطات و اتاق اصناف گفت: در این پویش ۲۲۰ کسب و کار شرکت کردند که تعداد ۸۰ کسب و کار آن ها مجوز نداشتند و از ما تقاضای مجوز کردند اما در این بحران کرونایی تقاضای جدیدی از ما نشده و چه بسا تقاضاها کاهش هم پیدا کرده است.

وی با اشاره به کاهش شدید آگهی های فروش و سایت های نیازمندی آنلاین افزود: در این شرایط صرفاً تعداد اندکی فروشگاه موفق به فروش کالاهای سوپرمارکتی شده اند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی با بیان اینکه مردم هنوز اعتماد کافی به کسب و کارها و فروش مجازی ندارند گفت: تشویق مردم به خرید اینترنتی و اقتصاد دیجیتال یک شبه انجام نمی شود و باید از سالها قبل در این خصوص فرهنگ سازی و سرمایه گذاری می کردیم.

الفت نسب در ادامه با بیان اینکه قانون "تجارت الکترونیک" مربوط به سال ۱۳۸۲ و به شدت نیازمند اصلاح است گفت: در این میان نهادهای تصمیم گیر در کسب وکارهای اینترنتی نیز بسیار زیاد و مشکل ساز شده اند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی تصریح کرد: اگر کسب و کارهای صنوف آنلاین در هشت سال آینده شعبه مجازی نداشته باشند مردم هم رغبتی به خرید از این حوزه پیدا نخواهند کرد.

کد خبر: ۱۳٬۵۲۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha