۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
فراخوان تعمیر خودروهای تسلا در چین

فراخوان تعمیر خودروهای تسلا در چین

شرکت خودروسازی تسلا برای تعمیر ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی الکتریکی خود در چین فراخوان داد.

به گزارش بازار، نقص فنی در خودرهای تسلا برای این شرکت خودروساز آمریکایی دردسر ساز شد. این گزارش می افزاید شرکت نظارت بر بازار خودرو در چین، روز جمعه اعلام کرد: شرکت تسلا برای تعمیر ۲۰۰ هزار دستگاه از خودروهای فروخته شده خود در چین فراخوان داده است. تسلا، روز قبل نیز فراخوان مشابهی برای خودروهای فروخته شده خود در بازار آمریکا داده بود. بر اساس این گزارش گفته می‌شود خودروهای الکتریکی تسلا در چین که نزدیک به دویست هزار دستگاه است در بخش صندوق عقب، دارای نقص هستند. شرکت نظارت بر بازار خودرو چین اعلام کرد: خودروهایی که مشمول این فراخوان قرار می‌گیرند دارای اشکال در صندوق عقب هستند که احتمالا به طور غیرمنتظره‌ای در حین رانندگی باز می‌شود و این خطرات امنیتی را به همراه دارد. این مسئله، مربوط به سه دسته از خودروهای تولید شده بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ است.

این فراخوان، شامل ۱۹۷۰۰ دستگاه مدل S است که به علت مشکل احتمالی مربوط به ناهماهنگی یکی از چفت‌های صندوق عقب خودرو، به وجود آمده است. ۱۸۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه دیگر، از مدل ۳ (Model ۳) هستند که باز و بسته شدن مکرر صندوق عقب می‌تواند به کابل دوربین پشتیبان آن آسیب برساند. شرکت تسلا این وسایل نقلیه آسیب دیده را به طور رایگان، بازرسی و تعمیر خواهد کرد. این اعلامیه یک روز پس از فراخوان نزدیک به نیم میلیون دستگاه خودرو تولیدی تسلا در آمریکا به علت مشکلات مشابه منتشر شد. پیش از این در ماه ژوئن، تسلا، ۲۸۵ هزار خودرو را در چین پس از مشاهده یک اختلال در نرم افزار کمک راننده فراخوان داده بود.

تسلا، امسال با شکایت‌های متعددی در رسانه‌های اجتماعی چین به علت مشکلات کیفی و خدماتی مواجه شده است. در بهار، خشم و غضب یک مشتری ناراضی در نمایشگاه خودروی شانگهای، انتقاداتی را علیه این نشان تجاری شناخته شده خودروساز (برند) برانگیخت. او که روی سقف یک تسلا نشسته بود، ادعا کرد به علت نقص سامانه ترمز خودرویش، جانش به خطر افتاده است. تصاویر اقدام اعتراضی این مشتری چینی در فضای مجازی منتشر شد و دست به دست بین مردم چرخید. چین، مهمترین بازار این برند است. شرکت ایلان ماسک، سومین کارخانه خود را در سال ۲۰۱۹ در شانگ‌های چین دایر کرد که یک چهارم کل تولید آن در همین کشور به فروش می‌رسد.

کد خبر: ۱۲۶٬۹۷۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha