۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰
اما و اگرهای اجرای طرح نسخه الکترونیک
معاون درمان وزارت بهداشت تشریح کرد

اما و اگرهای اجرای طرح نسخه الکترونیک

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک نباید زیان مراکز ارائه دهنده خدمت و مردم را در پی داشته باشد.

به گزارش بازار، قاسم جان بابایی با بیان اینکه در نسخه نویسی و نسخه پیچی کارهای مهمی مانند کُدینک دارو و لوازم و تجهیزات پزشکی صورت گرفته است افزود : مهمترین نگرانی ما این است که در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک، مراکز ارائه دهنده خدمت جریمه شوند.

وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی با منابعی که از بیمه ها دریافت می کنند اداره می شوند گفت : طبق جلسات متعددی که با بیمه ها و نمایندگان مجلس داشته ایم درخواست کرده ایم قوانین به گونه ای اجرا شود که مراکز ارائه دهنده خدمت و مردم متضرر نشوند.

معاون درمان وزارت بهداشت، بسترهای لازم برای اجرای طرح نسخه الکترونیک در داروخانه ها و مراکز درمانی را مهیا دانست و گفت : مهمترین نگرانی ما این است که در بخش امضای الکترونیک روش موازی جایگزین وجود داشته باشد.

جان بابایی افزود : ارتقای زیرساخت ها نیز به مقداری منابع نیازمند است.

وی ادامه داد : هم در کدینگ، هم در تبادل و هم در نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک گام های خوبی برداشته شده است آما خواسته ما از قانونگذاران اینست که در کنار نسخه الکترونیک تا مدتی که ضعف های کار مرتفع شود روش موازی و نسخ کاغذی هم وجود داشته باشد.

کمتر از یک هفته تا اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک باقی مانده طرحی که قرار است دسترسی به پرونده سلامت را هم میسر کند.

بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، طرف قراردادها در مطب ها ۹۳ درصد، در داروخانه ها ۹۶درصد و در مطب ها ۹۵درصد نسخ الکترونیک شده است.

این طرح در راستای رفع مشکلات نسخ کاغذی و بر اساس قانون لازم الاجراست.

کد خبر: ۱۲۴٬۰۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha