۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۰
جزئیات اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا از ۲۱ آذر

جزئیات اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا از ۲۱ آذر

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا امکان استعلام سلامت خدمت دهنده، خدمت گیرنده و محل خدمت را فراهم می‌کند.

به گزارش بازار، طبق اعلام کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا از یکشنبه ۲۱ آذر اجرا می‌شود. درباره جزئیات این طرح و سازوکار اجرای حسین قاسمی - دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: در این طرح اطلاعات دستگاه‌های مختلف در یک سکوی اطلاعاتی با یکدیگر تبادل می‌شود تا در لحظه بتوان استعلاماتی را دریافت کرد که مطمئن شوید ریسک ابتلای بیماری در محیطی که هستید یا خدماتی که دریافت می‌کنید، کاهش یافته است.

وی افزود: این بستر در فضای اینترانت بین دستگاهی تعریف شده است.

قاسمی درباره ارکان طرح هوشمند مدیریت بیماری کرونا گفت: ۲ مولفه اصلی این طرح یکی واکسیناسیون و دیگری غربالگری در قالب طرح شهید سلیمانی است. این دو مولفه به سامانه طرح هوشمند متصل شده و همه افراد می‌توانند در این سامانه به آخرین اطلاعات و وضعیت کرونایی خود دسترسی داشته و از آن مطلع شوند.

وی افزود:سه رکن این سامانه شامل خدمت دهنده، خدمت گیرنده و محل ارئه خدمت، است.

این عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درباره محدودیت‌های هوشمند در حوزه دستگاه‌های اجرایی دولتی و شرکت‌های خصوصی گفت: کارمندان دستگاه‌های دولتی در بدو ورود به محل کار از منظر دریافت واکسن و نبودن در وضعیت و دوره بیماری استعلام می‌شوند. در این راستا اگر واکسن نزنند یا هر ۱۵ روز یکبار آزمایش پی سی آر منفی ارائه ندهند، از ورود آن‌ها جلوگیری و برای آن‌ها غیبت رد می‌شود. شرکت‌های خصوصی هم لازم است یک کد دریافت کنند و اطلاعات کارمندان خود را بارگذاری کنند.

وی افزود: کسانی که واکسن زده اند ولی اطلاعاتشان در سامانه کارت واکسن موجود نیست، یک ماه فرصت دارند تا اطلاعاتشان را بر اساس کارت واکسن دریافت شده از محل تزریق واکسن در سامانه ثبت کنند.

قاسمی درباره فاز دوم طرح مدیریت هوشمند کرونا در زمینه حمل و نقل درون شهری گفت: یک هفته پس از فاز اول (دستگاه‌های دولتی و خصوصی)، فاز دوم در حوزه حمل و نقل درون شهری شامل تاکسی ها، و مسافربرهای اینترنتی آغاز می‌شود. در این فاز تمام اطلاعات سلامتی آن خودرو با استعلام پلاک، از جمله وضعیت سلامت راننده مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: فاز سوم هم درباره فعالیت واحدهای صنفی است که در صنوف با ارتباط مستقیم با مردم، ۲ دُز واکسن الزامی و برای صنوف با ارتباط غیر مستقیم یک دُز حداقل الزامی است.
 

کد خبر: ۱۲۲٬۱۶۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha