به گزارش خبرنگار بازار، سید نظامالدین موسوی ظهر امروز در نشست تخصصی خرما و صنایع وابسته در سالن لیان بندر بوشهر اظهار داشت: حمایت از تولید کنندگان خرما و نخلداران و تلاش برای بازاریابی این محصول، از اهداف برگزاری نشست تخصصی خرماست و باید راهکاری ارزشمند تدوین شود.
وی افرود: بر اساس آمار موجود تعداد ۹ استان کشور جزو تولیدکنندگان خرما محسوب میشوند که باید ساز و کار لازم برای بهبود وضعیت معیشتی نخلداران و تولیدکنندگان خرما فراهم شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: حضور بخش خصوصی و اتاق بازرگانی در بحث صادرات خرما، درآمد ارزی را افزایش میدهد و البته پیشزمینه صادرات، کیفیت بخشیدن به محصول و بهبود صنایع تبدیلی و صنایع بسته بندی خرما است.
موسوی تصریح کرد: اکنون حدود ۳۰ درصد خرمای تولیدی کشور صادر و ۷۰ درصد در داخل مصرف میشود که باید بازار داخل را گستردهتر کرده و نگذاریم مصرف خرما فقط به فاتحه و روضه و ماه رمضان محدود شود.
وی خواستار برندسازی برای خرمای تولید داخل شد و گفت: تا زمانی که برندسازی خرمای داخل با کیفیت و دقت مطلوب صورتنگیرد به موفقیتی در بحث صادرات و حتی فروش داخلی نمیرسیم و باید برای برندسازی خرما در سطح جهان فعالیت کنیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تاسیس سازمان خرما نیز میتواند این محصول را سازماندهی کرده و مشکلات را کمتر کند و مجلس از این موضوع حمایت خواهد کرد.
نظر شما