به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا شهرکی ثانوی با بیان اینکه در طرح جامع نظارت بر سرمایه گذاران مجتمعهای بینراهی برخوردهای جدی پیشبینی شده و به تصویب مجمع عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نیز رسیده است، گفت: نظرات کمیسیون تخلفات در همین رابطه برای اجرا به استانها ابلاغ شده که در سال ۱۳۹۹ بر همین مبنا جمعاً ۲۲ رای توسط کمیسیون رسیدگی به تخلفات بهرهبرداران مجتمعهای خدماتی رفاهی صادر شد و در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ این عدد بالغ بر ۱۱ رای بوده که نسبت به ۶ ماهه اول سال ۹۹ رشد ۲۲ درصدی را نشان میدهد.
وی ادامه داد:مجتمعهای خدماتی و رفاهی به عنوان یکی از تاسیسات جانبی راه در ارائه خدمات به کاربران جادهای، افزایش ایمنی راه و تردد، کاهش سوانح و تصادفات جادهای و رفع خستگی مسافران در طول سفر با توقف کوتاه نقش موثری را ایفا میکنند.
شهرکی ثانوی با تاکید بر لزوم توجه به مدیریت صحیح مجتمعهای بین راهی علاوه بر حفظ وضع موجود، بهبود و توسعه خدمات با استفاده از روشهای جدید و نوآورانه تضمین کننده رضایت مشتریان و کاربران جادهای است بر نقش اساسی و کلیدی این مجتمعها در ارائه خدمات به مسافران و کاربران جادهای تاکید کرد.
مدیر کل دفتر سرمایهگذاری و نظارت بر بهرهبرداری و امور آزادراهها با بیان اینکه مجتمعهای خدماتی رفاهی تلفیقی از فعالیتها و خدمات مختلف از جمله جایگاه سوخت، رستوران، فروشگاهها نمازخانهها، تعمیرگاه، سرویسهای بهداشتی و ... است، افزود: این ساختمانها در طول شبکه راهها ایجاد میشوند تا بر اساس امکانات فیزیکی، تمیزی و خدماتی با کیفیت مناسب، توقعات، خواستهها و نیازهای مسافران را تامین کنند.
به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، وی با یادآوری اینکه در حال حاضر تعداد ٩٠٩ باب مجتمعهای خدماتی رفاهی به بهرهرداری رسیده است و تعداد مجتمعهای در حال احداث ۵۰۰ و تعداد موافقت اصولی در حال استعلام از سایر ارگانهای ذیربط ۸۵۵ است تصریح کرد: بر همین اساس میانگین توزیع و پراکنش مجتمعهای خدماتی رفاهی در حال بهرهبرداری ۹۵ کیلومتر بوده است که با احتساب مجتمعهای خدماتی رفاهی در حال ساخت این عدد به ۶۱ کیلومتر خواهد رسید.
نظر شما