به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی امروز ۴ آذر در حاشیه بازدید از کمربندی پاکدشت در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: محور کمربندی پاکدشت سالها پیش آغاز شده و دو مشکل اساسی در این پروژه وجود دارد. یکی از در خصوص استملاک است که در این مسیر ۳۲ کیلومتری هزینه زیادی برای استملاک این اراضی باید هزینه شود. همچنین برای اجرای این پروژه به اعتبار بزرگی نیاز است.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اعتباراتی که در سالهای گذشته برای این پروژه در نظر گرفته شده، مناسب نبوده است. امسال عدد بیشتری برای اجرای این پروژه تخصیص یافته است ولی با این اعتبارات این پروژه به زودی تکمیل نخواهد شد.
قاسمی تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی به دنبال آن است که با مجموعه پیمانکاری که مشغول به کار است، مشارکت کرده و بخشی را پیمانکار و بخشی را وزارت راه وشهرسازی هزینه کند تا اعتبار قابل قبولی برای پروژه تعیین شود و کار سرعت بگیرد. در مورد استملاک بخشی از اراضی، استاندار و فرمانداری باید کمک کنند و استملاک این اراضی به منابع مالی فراوانی نیازمند است.
قاسمی یادآور شد: اعتباری که امسال برای استملاک و تکمیل محور کمربندی پاکدشت پیشبینی شده، اندک است که امیدواریم این اعتبار برای سال آینده درهمراهی سازمان برنامه و بودجه و یا مشارکت با پیمانکار افزایش یابد.
عضو کابینه دولت سیزدهم اظهار امیدواری کرد تا این پروژه (کمربندی پاکدشت) تا پایان دولت سیزدهم تکمیل شود و به بهرهبرداری برسد.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص ثبتنام نهضت ملی مسکن اعلام کرد: تاکنون متقاضیان قابل قبولی در سامانه ثمن ثبتنام کردند و هنوز نیز برای ثبتنام فرصت باقی است. برای استان تهران و مشخصا شهر تهران به این دلیل که چندان جای توسعه ندارد، بیشتر روی شهرهای جدید و شهرکهای اطراف برای ساخت مسکن برنامهریزی شده است. در خصوص پاکدشت هر میزان که متقاضی وجود داشته باشد وزارت راه و شهرسازی آمادگی دارد تا منابع تسهیلاتی و اراضی موردنیاز را برای ساخت مسکن تخصیص دهد.
قاسمی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سامانه ثمن ثبتنام کردند، گفت: در یک ماه گذشته دو اتفاق در خصوص شرایط ثبتنام سامانه نهضت ملی مسکن رخ داد. اول آنکه مجردان امکان ثبتنام در سامانه را دارند که این افراد باید در هنگام تحویل واحد مسکونی مستندات ازدواج خود را ارایه بدهند. همچنین در فرم ج سابق زمان طولانی برای افرادی که باید صاحب ملک نباشند پیشبینی شده بود که مصوبه جدید شورای عالی مسکن این زمان را کاهش داده است.
وی تصریح کرد: به وزارت راه و شهرسازی اختیار داده شده تا افرادی که صاحب مسکن نیستند بتوانند صاحب خانه شوند. چنانچه تعاونیهایی وجود داشته باشند که اراضی داشته باشند و یا واحدهای آنها به اتمام نرسیده باشد در طرح جهش تولید مسکن به آنها تسهیلات می دهیم و با آنها برای همکاری در ساخت مسکن و تحویل به متقاضیان همکاری خواهیم کرد.
قاسمی درخصوص مالیات برخانههای خالی اعلام کرد: بخشی از خانههای خالی با خوداظهاری شناسایی میشود. وزارت راه و شهرسازی آمار خانههای خالی را که بر اساس خوداظهاری تکمیل شده، شناسایی کرده است. همچنین، بخش عمده خانههای خالی مربوط به اشخاص حقوقی است که به سازمان امور مالیاتی اعلام شده است.
نظر شما