به گزارش خبرنگار بازار، سید علی تقوی شامگاه چهارشنبه در جلسه تبیین امایش صنعتی و معدنی و فعالیت عرصه معدن در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان، به اجرای طرحهای آمایشی توسط دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: آمایش صنعتی، معدنی و تجارت از مهمترین این پروژهها است.
وی اظهار کرد: پروژههایی که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند در این آمایش مورد توجه خواهند بود.
قائم مقام رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی با بیان اینکه پروژههای دارای زنجیره ارزش اهمیت داده میشود و واحدهای راکد که میتوانند به چرخه تولید بازگردند مورد توجه قرار میگیرد،گفت: راه اندازی دوباره معادن راکد در دستور کار برنامه ۱۴۰۴ است.
تقوی تاکید کرد: توسعه زیرساخت های معدنی، توسعه زیر ساخت های صنعتی و توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی گفت: این سند برنامه راهبردی وزارت صنعت،معدن و تجارت خواهد بود و در این طرح بخش خصوصی به کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی سند راهبردی خوبی برای استان تهیه میکنند.
قائم مقام رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی ابراز داشت: اجرای طرح آمایش در ۴۵۰ شهرستان در دستور کار قرار دارد و بر اساس پتانسیلهای استان و شهرستان این سندها تشکیل میشود و این سندها از پایین به بالا تشکیل میشود و این اسناد به ترتیب شهرستانی، استانی و کشوری تشکیل میشود.
تقوی افزود: تشکیل این اسناد دو هدف موضوع اشتغال و ارزش افزوده را دنبال می کنند.
نظر شما