به گزارش خبرنگار بازار، انوشیروان محسنی بندپی، بعد از ظهر سه شنبه در گفتگوی ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور در تشریح اقدامات ستاد مقابله با کرونا استان تهران اظهار داشت: در استان تهران با توجه به شرایط خاص استان به لحاظ جمعیت و تراکم جمعیتی، اقدامات پیشگیرانه با تعریف سلامت به عنوان تعهد سیاسی همه ارکان دولت و حاکمیت پیگیری شده است.
وی ادامه داد: تمام امکانات استان تهران به کار گرفته شده است تا با همکاری و حمایت فرمانده ستاد استانی مقابله با کرونا بتوانیم اقدامات مؤثری را در سطح استان تهران انجام دهیم.
استاندار تهران با بیان اینکه ۴۰۲ بهورز در ۳۴۷ خانه بهداشت مشغول فعالیت هستند تا در زمینه ارتقا آموزش و اطلاع رسانی به خانوادهها فعالیت کنند گفت: ۲ هزار و ۷۰۰ مراقب سلامت نیز هر یک با خط تلفنی مستقل، آگاهی بخشی و حساس سازی اعضای جامعه نسبت به رعایت نکات بهداشتی را انجام میدهند.
محسنی بندپی با اشاره به اینکه ۵۵ مرکز جامع خدمات سلامت فعال هستند که ۱۹ مرکز به صورت شبانه روزی و ۳۶ مرکز ۱۶ ساعته فعالیت میکنند افزود: ۸۰ درصد جمعیت استان تهران به سامانه سیب متصل شده اند و ۲۹ بیمارستان دولتی در سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران، بیمارستان ارتش و بیمارستان بقیه الله سپاه مسئول خدمات رسانی به مردم هستند.
استاندار تهران با بیان اینکه رشد شتابان ابتلاء به ویروس کرونا در استان تهران متوقف شده اظهار داشت: از ۲۷ اسفندماه تا ۴ فروردین ماه بر اساس اعلام ۱۲۱ پایگاه هلال احمر در سطح استان تهران که تب سنجی انجام میدهند ۵۷۰ هزار خودرو از استان خارج شده اند.
محسنی بندپی افزود: بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از استان تهران خارج شده اند که در مقایسه با سال گذشته ۵۲ درصد کاهش حجم سفرها را شاهد بودیم و از این تعداد ۳۱۱۸ نفر که تب بالای ۳۸ درجه داشتند برگشت داده شده و به مرکز درمانی ارجاع شدند.
وی با بیان اینکه تب سنجی در مورد بازگشت مسافران نیز انجام میشود گفت: از آنجا که استان تهران معین چند استان دیگر است در زمینه به کارگیری کادر پزشکی و پرستاری با توجه به عدم استقبال از طرح نیروهای ۸۹ روزه و بازنشستگان و عدم تخصص نیروهای داوطلب به سازمان استخدامی تاکید شود تا مجوز استخدام برای سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی صادر شود.
استاندار تهران همچنین تصریح کرد: در راستای تعهد سیاسی استان از اعتبارات در اختیار، فرمانداریها ۱۷۰ میلیارد تومان به سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران کمک مالی صورت گرفته است.
نظر شما