مهدی رنگ رونا در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه استان زنجان ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی در بخش کشاورزی دارد،گفت: باید از این فرصت برای توسعه صادرات بخش کشاورزی استفاده شود.
وی با بیان اینکه کشور ترکیه در زمینه تولید زیتون بسیار قوی ظاهر شده استـ،اظهار کرد: این کشور ۲۰ نوع محصول جانبی از زیتون تولید می کند و با فرآوری و صادرات این محصول خود را به عنوان یک کشور دارای برند مطرح کرده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی زنجان به رویکرد اتاق زنجان در بیان مشکلات و موانع بخش کشاورزی و تجارت در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: کمیسیون در بخش صادرات محصولات به کشورهای هدف از جمله روسیه و عراق نیز پیگیری های خود را داشته است.
رنگ رونا تاکید کرد: کمیسیون کشاورزی اتاق در حال تدوین برنامه مدونی برای سال ۱۴۰۱ است تا برنامه ها را در این سال عملیاتی و از مبدا استان توسعه صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای هدف استفاده کند.
وی با بیان اینکه صادرکنندگان استان کیفیت و فراوانی محصول و اعتبار تجاری را همواره به عنوان یک اصل در برنامه های خود در نظر دارند،ابراز داشت: در همین راستا سازمان جهاد کشاورزی در زمینه تسهیل و ایجاد ارتباط بین تولید کننده عمده و تجار و بازرگانان وارد شود.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زنجان گفت: ارتباط با هیات تجاری و فعالان بخش زیتون کشور ترکیه جهت استفاده از تجارب و فرآوری محصول زیتون در استان دنبال می شود.
رنگ رونا تصریح کرد: بخشی از نیاز زیتون کشور از طریق تولیدات داخلی تامین میشود و در این میان زیتون محصول مهمی است که باید مورد توجه مسئولان دولتی و استان قرار گیرد.
وی افزود: بیش از ۳۵ درصد از زیتون کشور در شهرستان طارم تولید می شود و کیفیت زیتون این استان بسیار عالی است.
نظر شما