به گزارش بازار، مصطفی رجبی مشهدی در ارتباط با رسانه ملی با بیان این که تاکنون حدود ۲۰۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز از مراکز غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی و قوه قضاییه، کشف و ضبط شده است، افزود: این تعداد دستگاه استخراج کشف شده، بیش از ۵۷۰ مگاوات برق مصرف میکردند که برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف، باید نیروگاهی به بزرگی ۷۵۰ مگاوات احداث شود.
رجبی مشهدی همچنین با اشاره به حادثهای که هفته پیش در پست تهرانپارس رخ داد، احتمال خرابکاری را در این پست رد کرد و افزود: تاکنون هیچ گزارشی در این خصوص وجود نداشته است.
وی یاداور شد: خوشبختانه پیش بینیهای لازم برای جلوگیری و مقابله از حملات سایبری نیز صورت گرفته است.
سخنگوی صنعت برق با بیان این که در دولت کنونی باید ۲۵ هزار مگاوات نیروگاه احداث میشد، گفت: از این میان تاکنون ۱۰ هزار و ۸۰۰ مگاوات نیروگاه احداث شده است، اما چنانچه موانع ناشی از محدودیتهای اعتباری و بودجهای کشور و تحریمهای بین المللی وجود نداشت، ۱۵ هزار مگاوات دیگر نیز به موقع ساخته و احداث شده بود.
رجبی مشهدی همچنین افزود: خوشبختانه ۱۰ هزار و ۸۰۰ مگاوات نیروگاه احداث شده، از محل تبدیل نیروگاههای گازی به سکیل ترکیبی به ظرفیت کشور اضافه شده اند که هیچ سوختی را مصرف نمیکنند.
وی درباره افزایش ظرفیت نیروگاههای تجدید پذیر نیز گفت: در حال حاضر نزدیک به یک هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر در کشور وجود دارد، اما با توجه به منابع و راهکارهای دیده شده در قانون بودجه امسال، پتانسیل افزایش این میزان به ۲ هزار مگاوات وجود دارد.
وی در خصوص راهکارهای صرفه جویی در بخشهای تجاری نیز افزود: برخی از مراکز تجاری مانند لوسترفروشی ها، تابلوهای تبلیغاتی، نماهای ساختمانها و... میتوانند با خاموش کردن روشناییهای اضافه درخود باعث صرفه جویی بسیاری در مصرف برق شوند.
رجبی مشهدی خروج نیمی از نیروگاههای برق آبی از مدار تولید را برای شبکه برق بسیار سنگین توصیف کرد و گفت: جبران این میزان کمبود برق تنها با صرفه جویی امکان پذیر است.
نظر شما