علیرضا نظری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی بازار اظهار داشت: از زمان اجرای قانون اصلاحات ارضی بیش از پنجاه سال می گذرد و کسانی که به عنوان صاحبمنصبان کشاورزی، اراضی را از دولت و یا مالکان خریداری کردند، اکثر آنان فوت کردند و این اراضی به ورثه آنان منتقل و بعضاً خرد شده است.
وی تاکید کرد: اراضی خرد شده ارزش اقتصادی کشاورزی ندارد و امکان استفاده از امکانات مکانیزاسیون در آن ممکن نیست و به همین جهت کسانی که ورثه صاحبمنصبان بودند، ترجیح میدهند که اراضی را به قطعات خرد و باغ ویلا و خانه باغی تبدیل کنند که این کار نابود کردن کشاورزی کشور است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما به دنبال آن هستیم که طرح ایجاد شرکت های سهامی زراعی را در مجلس آماده کنیم تا این اراضی کاملا به شرکتهای سهامی واگذار شود و کشاورزان صرفاً از سهام شرکتها سهم ببرند و آنان دیگر نمیتوانند در خود آن زمین دخل و تصرف کنند و زمین را قطعهبندی و به فروش برسانند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق با این طرح، به هر میزان که نسل ها بگذرد، مالکیت آنان در قالب سهام جابهجا میشود و در سهام شریک می شوند و این کار باعث میشود که بتوانیم از منابع آبی و زمینهای کشاورزی به خوبی استفاده کنیم.
نظر شما