به گزارش بازار، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی پس از برنامه تبلیغاتی ضبطی برای شبکههای استانی در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما، افزود: این معنا ندارد که هم سیاست گذار هم ناظر و هم مجری مبارزه با قاچاق در یک ستاد با هم تجمیع شوند و فعالیت کنند بلکه باید این سه مقوله از هم جدا شده و اصلاح شود.
وی گفت: این که نهادی فراقوهای برای مبارزه با قاچاق فعالیت میکند و پاسخگو نیست نشان میدهد که ما نیازمند اصلاحات جدی در این زمینه هستیم و باید وزیر و مسئول مربوطه همچون وزرای اقتصاد و صنعت در این باره مسئولیت بپذیرند و پاسخگو هم باشند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم میزان قاچاق در طول یک سال در کشور را ۱۳۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: متاسفانه از این میزان فقط ۱۷ هزار میلیارد تومان یعنی ۱۲ درصد کشف میشود که این بسیار ناچیز است و نشان میدهد که ما سازمان یا ستاد عریض و طویلی را فعال کردیم که پاسخگو نیست و کار خودش را میکند بنابراین ما نیازمند اصلاح ساختاری در این زمینه هستیم.
قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: سال گذشته واردات کشور نصف شد، اما درآمد گمرک ۴۰ درصد افزایش یافت و این نشان از جهت گیریهای دستوری دولت است در حالیکه باید از مصرف کننده و تولید کننده حمایت و با رانت ارز برخورد شود.
نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: برخی نگاهها به جای اصلاح ساختارها به سمتی میروند که کارتهای بازرگانی افراد را باطل کنند در حالی که اصل مطلب این است که اهلیت را باید محور قرار دهیم.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: به کسانی که اهلیت آن را دارند کارت بازرگانی داده و اجازه واردات و صادرات دهیم و از سویی دیگر پیچیدگیهای مرتبط با تولید را کاهش داده و صدور مجوز را نیز تسریع بخشیم.
نظر شما