علیرضا جزءقاسمی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه شاهد خشکسالی در استان زنجان هستیم، اظهار کرد: از اول مهرماه سال گذشته تا چهارم خردادماه سالجاری بارش ها در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۷ درصد کاهش و نسبت به میانگین بلند مدت هم بیش از ۵۳ درصد کاهش دارد.
وی با بیان اینکه بحران آب در استان جدی است، اظهار کرد: در این راستا رویکرد مدیریت تقاضا در دستور کار است تا شاهد صرفه جویی مصرف آب در استان باشیم چرا که در هر دقیقه ۲۰ لیتر آب از شیر خارج می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زنجان با بیان اینکه ۷۰ درصد آب آشامیدنی استان زنجان از منابع آبهای زیر زمینی تامین می شود، گفت: ۹۲ درصد آب استان در بخش کشاورزی، ۶ درصد آب در بخش شرب و بهداشت و 2 درصد آب در بخش صنعتی استفاده می شود.
جزءقاسمی با بیان اینکه هدر رفت آب در دو بخش شهری و روستایی است، گفت: هدر رفت آب در مناطق شهری زنجان ۲۳.۱ درصد و در مناطق روستایی ۴۳ درصد است و در این میان هدر رفت آب در مناطق روستایی استان زیاد است.
وی با بیان اینکه باید مردم الگوی مصرف را مد نظر قرار دهند، تصریح کرد: روستائیان نباید آبی را که با هزاران زحمت و به سختی به دست می آید را برای دام و طیور استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زنجان گفت: هدر رفت آب شهری در استان زنجان نسبت به کشور پایین است و باید هدر رفت آب در استان به کمترین درصد برسد.
جزءقاسمی با بیان اینکه جمع آوری انشعابات غیر مجاز در استان به جد دنبال می شود، یادآور شد: متاسفانه انشعابات غیر مجاز در روستاها زیاد است.
نظر شما