منصور ستوده در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی تاکنون سه هزار و ۱۸۸ پروانه بهره برداری چاه های مجاز در استان همدان اصلاح و تعدیل شده و این روند با سرعت در حال اجراست.
وی افزود: با اصلاح و تعدیل سه هزار و ۱۸۸ پروانه بهره برداری چاه های مجاز به میزان بیش از ۱۴۱ میلیون مترمکعب در برداشت از منابع آب زیرزمینی صرفه جویی شده است.
ستوده گفت: از ابتدا سال جاری نیز تعداد ۱۳۴ پروانه بهره برداری چاه های مجاز با صرفه جویی بیش از ۶ میلیون متر مکعب اصلاح و تعدیل شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان پروژه تعدیل و اصلاح پروانه چاه را از برنامه های مهم طرح احیا و تعادل بخشی آب زیرزمینی برشمرد و گفت: کارشناسان شرکت آب منطقه ای همدان به صورت میدانی اراضی مالکین چاه را از نزدیک مورد بررسی قرار می دهند و بر اساس کشت، مقدار زمین و استاندارد موجود، نیاز آبی را تامین کرده و پروانه ها را مورد بازنگری قرار می دهند.
اصلاح و تعدیل پروانه چاه های کشاورزی در دشت های ممنوعه استان همدان همزمان با نصب کنتور بر روی چاه ها
ستوده ادامه داد: اصلاح و تعدیل پروانه چاه های کشاورزی در دشت های ممنوعه استان همدان همزمان با نصب کنتور بر روی چاه ها از جمله برنامه هایی است که به منظور بهینه سازی مصارف کشاورزی و تعیین تکلیف چاه های غیرمجاز توسط شرکت آب منطقه ای در دشت های ممنوعه استان همدان عملیاتی می شود.
وی با تاکید بر بهینه سازی مصرف آب و ایجاد تعادل بین مصرف و تقاضای آب گفت: براساس ابلاغ وزارت نیرو در جهت اصلاح و تعدیل پروانه چاه های کشاورزی؛ شرکت اب منطقه ای همدان با اولویت دشت های ممنوعه سعی در حفظ و حراست از سفره های آب زیرزمینی این دشت ها دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان بیان کرد: هدف از اجرای این برنامه کاهش میزان افت دشت با توجه به شرایط موجود است.
نظر شما