عطااله هاشمی در گفت و گو با خبرنگار بازار گفت: امروز پس از مدت ها رایزنی و تلاش های نمایندگان تشکل های کشاورزی کشور به ویژه بنیاد ملی گندمکاران ایران، نظام صنفی کشاورزی، مجمع هماهنگی تشکل های کشاورزی، خانه کشاورز و اتحادیه های تولیدکنندگان گندم و علی رغم فشارهای موجود برای عدم تجدید نظر در قیمت خرید تضمینی گندم، درشورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی بحث های مفصلی در مورد هزینه های تولید گندم و قیمت نهایی خرید تضمینی گندم انجام گرفت.
وی افزود: علی رغم افزایش قیمت نهاده های کشاورزی و هزینه های تولید قیمت قبلی اعلام شده از طرف شورای اقتصاد یعنی ۴۰۰۰ تومان متناسب با هزینه های تولید نبود و نه تنها سودی عاید کشاورزان نمی شد بلکه زیان ده هم بودند. دولت هم در این خصوص با تجدید قیمت گندم موافقت کرد.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران و یکی از اعضای شورای قیمت گذاری افزود: بنابر این کشاورزان گندمکار از قیمت قبلی ناراضی بودند و گزارش های متعددی از سراسر کشور حاکی از آن بود که کشاورزان گندم خود را به دولت نخواهند فروخت و گندم از چرخه خرید تضمینی خارج شده و به دست واسطه ها و دلالان خواهد افتاد که نتیجه آن خروج گندم از کشور و یا تبدیل آن به خوراک دام بود و دولت مجبور می شد که برای جبران کسری خرید، گندم وارد کند.
هاشمی افزود: خوشبختانه در جلسه امروز شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی دولت نیز موافق افزایش قیمت بود ولی برای تصمیم گیری نهایی قرار شد با پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی بنده به عنوان رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران و به نمایندگی از سوی ۶ تشکل عضو شورای قیمت گذاری به اتفاق وزیر با رئیس جمهور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی رایزنی و قیمت نهایی اعلام شود.
نظر شما