۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷
دانش‌بنیان‌ها و صنعتگران در خط مقدم مبارزه با کرونا
بازار از استان مرکزی گزارش می دهد

دانش‌بنیان‌ها و صنعتگران در خط مقدم مبارزه با کرونا

اراک - صنعتگران و واحدهای فناور و محققان استان مرکزی برای مقابله و مهار کرونا در کنار مردم قرار گرفتند، تا پیروزی بر این ویروس شوم آسان‌تر شود.

بازار؛ ویروس کرونا تاکنون بیش از ۲۰۰ نفر از اهالی استان مرکزی را به خود مبتلا کرده است و شیوع آن همچنان در کشور ادامه دارد و توصیه ها و پیشنهادات مسئولین برای رعایت نکات بهداشتی، عدم تردد غیر ضروری در معابر و پرهیز از حضور در تجمعات همچنان تداوم داشته و در صدر مطالب رسانه ها است.

اما در این بین برخی بخش های تولیدی و صنعتی کشور نقش برجسته تری برای فائق آمدن بر این ویروس دارند، واحدهای تولیدی و تحقیقاتی استان مرکزی با افزایش ظرفیت تولید ملزومات بهداشتی از جمله لباس و ماسک، الکل، محلول ها و مواد ضد عفونی کننده وارد میدان شده و در کنار مردم قرار گرفتند، تا همه با هم #کرونا_را_شکست_دهیم.

افزایش ۵۰ درصدی تولید ماسک و پوشش های بهداشتی

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی که در این مورد با خبرنگار بازار گفتگو می کرد، اظهار داشت: ضد عفونی کردن سطوح تاثیر بسیاری در کاهش شیوع ویروس کرونا و مقابله با این ویروس مخرب و شوم دارد و لذا از همه شرکت های فعال در شهرک های صنعتی استان مرکزی خواستیم، در صورت امکان خطوط تولید خود را به تولید مواد ضدعفونی کننده، مواد شوینده و الکل و ماسک و ملزومات بهداشتی اختصاص دهند و اگر تولید این مواد را از قبل داشتند، ظرفیت های خود را چند برابر کنند.

مصطفی آمره اضافه کرد: در حال حاضر ده واحد تولیدی در شهرک های صنعتی استان مرکزی ملزومات بهداشتی تولید می کنند، که ظرفیت تولید خود را ۲ برابر افزایش داده اند و اکنون روزانه ۱۰ تن الکل در این واحدها تولید می‌شود، دو شرکت نیز ماسک، پوشش های بهداشتی و ... تولید می کنند، که ظرفیت تولید آن ها نیز ۵۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزایش ظرفیت تولید شرکت های تولید محلول و ژل های ضدعفونی در استان مرکزی را ۵۰ درصد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر تمام شرکت های تولید کننده مواد ضدعفونی، ملزومات بهداشتی و الکل در این استان فعالیت خود را سه شیفته کرده اند و با تمام توان برای مقابله با کرونا در کنار مردم هستیم.

مدیرعامل یک واحد تولید الکل طبی در استان مرکزی نیز با بیان این که این واحد تولید روزانه خود را نزدیک به دو برابر افزایش داده است، در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: ما سعی داریم، با افزایش تولید در مبارزه با کرونا نقش‌آفرین بوده و در کنار هم وطنان با این ویروس مقابله کنیم.

قاسم ازدو در پاسخ به این سوال که « در زمینه تامین مواد اولیه برای تولید الکل مشکلی ندارید؟ » گفت: خیر، تمام این مواد اولیه از داخل کشور تامین می شود، که خدا را شکر در این ایام تامین مواد بیشتر شده است و کارخانه های قند تامین کننده مواد اولیه ما بیشترین همکاری را در این زمینه داشته اند.

وی میزان تولید الکل در این واحد تولیدی را پیش از این حدود هفت هزار لیتر در روز دانست و افزود: پس از نیاز کشور تولید الکل به روزانه ده هزار لیتر رسیده و ظرفیت افزایش تا روزانه ۱۵ هزار لیتر الکل را نیز داریم.

تولید محلول ضدعفونی کننده و ژل های ضدعفونی از دیگر تولیدات این واحد تولیدی است، که در این روزها برای مقابله با کرونا ویروس نقش اساسی دارد.

طراحی و راه اندازی خط تولید ماسک پزشکی

واحد فناور رباتیک مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی استان مرکزی هم اقدام به طراحی خط تولید ماسک پزشکی برای رفع کمبودهای موجود در تولید این محصول کرده است.

همچنین این واحد فناور اقدام به خودکفایی در تولید این محصول رسیده است و در حال حاضر دستگاه های مورد نیاز این خط تولید توسط متخصصان واحد فناور مذکور تولید و طراحی می شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفتگو با خبرنگار بازار به تولید ۴۰ الی ۵۰ ماسک در دقیقه توسط خط تولید طراحی شده اشاره و اضافه کرد: کیفیت این دستگاه‌های خط تولید ماسک برابر نمونه‌های خارجی است.

محمدرضا اسدی قیمت تمام شده خط تولید ماسک را نصف خط تولید خارجی دانست و گفت: تیم طراحی کننده این دستگاه هفت نفر از اعضای شرکت‌های زیرمجموعه مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی استان هستند.

حمایت از واحدهای فناور در جهت مقابله با کرونا

رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز که با خبرنگار بازار گفتگو می کرد، با اظهار این که این واحدهای فناور مستقر در این پارک ظرفیت های خود را در خصوص مقابله با کرونا به کار گرفته اند، افزود: از این شرکت های دانش بنیان در جهت انطباق با نیاز روز کشور و تامین کسری مایحتاج موجود در کشور برای مقابله با ویروس کرونا حمایت می کنیم.

محمد رفیعی گردش مالی شرکت‌های دانش‌بنیان استان مرکزی در سال جاری را بیش از ۱۰۰ میلیون تومان و میزان صادرات محصول دانش‌بنیان را بیش از دو میلیون یورو اعلام کرد.

در حالی که برخی افراد منفعت طلب و سودجو در این شرایط در حال بهره برداری از شرایط موجود کشور و احتکار مایحتاج سلامت مردم هستند، فعالان صنعتی، تولیدی و شرکت های دانش بنیان استان مرکزی در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا قرار گرفته و در کنار مردم حضور پیدا کردند، در این شرایط به نظر می رسد، که حمایت لازم از این صنعتگران می بایست انجام شود.

کد خبر: ۸٬۱۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha