به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام، شکرالله شیرخانی اظهار کرد: شفافیت و تسهیل گری در فرآیند صدور مجوزهای مشاغل خانگی از مزایای مجوزهای الکترونیکی است و این طرح در ابتدای سالجاری در استان اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه مشاغل خانگی باید ساماندهی شوند، افزود: اجرای این طرح می تواند با شناسایی رسته های مزیت دار و هدایت تسهیلات به این سمت و سو، موجب تقویت تولید شود و رونق ملی را فراهم آورد.
شیرخانی یادآور شد: اتصال به بازار مهم ترین ویژگی طرح نوین توسعه مشاغل خانگی و نویدبخش برندسازی محصولاتی است که در استان ایلام تولید میشد و تاکنون به نام استانهای دیگر به فروش میرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام با اشاره به اینکه امکان پرداخت تسهیلات بر اساس رسته فعالیت های مشاغل خانگی موجود در سایت میسر میشود، گفت: متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی از طریق پشتیبان و مستقل می توانند اقدام به دریافت تسهیلات کنند.
وی یادآور شد: همچنین امسال برای صدور مجوز مشاغل خانگی به صورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی برنامه ریزی شد و هم اکنون صدور مجوز بدون مراجعه حضوری و کل فرآیند صدور مجوز مشاغل خانگی بهطور کامل الکترونیکی شده است.
نظر شما