به گزارش خبرنگار بازار، علیرضا محمودی بعد از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به انجام ۱۸۸ هزار و ۸۲۷ مورد بازرسی از واحد های صنفی و غیر صنفی استان در طول ۱۱ ماه نخست سال جاری گفت: همچنین در راستای تشدید بازرسی از واحد های صنفی در سطح عرضه امسال چهار هزار و ۸۴ مورد بازرسی توسط بازرسان غیر بومی صورت گرفت.
وی ادامه داد: این بازرسی ها منجر به تشکیل ۱۰ هزار و ۲۶۹ فقره پرونده تخلفات صنفی به ارزش بیش از سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال شد که جهت رسیدگی بیشتر و صدور حکم نهایی به مراجع قضایی ذیصلاح ارجاع داده شده است.
محمودی با اشاره به افزایش تعداد این بازرسی ها نسبت به سال گذشته گفت: بازرسی های انجام شده در سال جاری به لحاظ تعداد بازرسی یک درصد و از لحاظ تشکیل پرونده تخلفات صنفی ۱۸ درصد و از نظر مبلغ جرایم دو درصد نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
معاون سازمان همچنین در خصوص تعداد شکایات مردمی واصله به سامانه ۱۲۴ نیز گفت: طی این مدت چهار هزار و ۵۷۱ شکایت مردمی به این معاونت واصل شده که ۸۱ درصد مربوط به شکایات کالایی و ۱۹ درصد از واحد های خدماتی است.
وی ادامه داد: این پرونده ها بررسی شده و نتیجه حاصل بعد از رسیدگی به شاکی اطلاع رسانی می شود که در این راستا دو هزار و ۲۵۴ مورد متخلف و دو هزار و ۱۲۰ مورد غیر متخلف شناخته شده و مابقی در دست بررسی است.
محمودی افزود: در راستای نظارت بر عملکرد دریافت کنندگان ارز از دولت ۲۵ فقره پرونده با تخلف عدم اجرای تعهدات به ارزش بیش از سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده است.
وی با اشاره به رصد و پایش مستمر میزان موجودی سردخانه ها و انبار کالاهای اساسی و ضروری مشمول اعلام موجودی گفت: شش هزار مورد بازرسی از این واحد ها منجر به تشکیل ۱۱۲ فقره پرونده تخلف به ارزش ۱۱۱ میلیارد ریال با عناوین عدم اعلام موجودی، گرانفروشی و غیره شد که جهت رسیدگی بیشتر به مراجع ذیصلاع ارجاع شده است.
نظر شما