به گزارش بازار، مجتبی یوسفی افزود: از ابتدای سال جاری تا به اکنون نیز هشت میلیارد دلار برای کالاهای اساسی و دارو ارز ترجیحی چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در کشور توزیع شده است.
وی اظهارداشت: برای واردات نهاده های دامی تا به امروز ۴,۲ میلیارد دلار ارز هزینه شده اما متاسفانه این پول تاثیری در زندگی مردم نداشته بلکه قیمت ها به صورت بیرویه و لجامگسیخته افزایش پیدا کرده است.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: طی سه سال گذشته نزدیک به ۴۵ میلیارد دلار ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در کشور توزیع شده که کالاهای اساسی و دارو گران نشود اما متاسفانه این چنین نشده است.
وی افزود: نهاده دامی با ارز دولتی وارد اما به قیمت دولتی به دست تولیدکنندگان مرغ، تخم مرغ، گوشت و شیر نمی رسد.
یوسفی بیان داشت: تولید کنندگان مجبورند نهاده های مورد نیاز خود را از بازار آزاد با قیمت های بالا تهیه کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه در این بین نه تولیدکنندگان و نه مصرفکنندگان بلکه افراد متنفذ نزدیک به دولت، واسطه ها و دلال ها از ارز ترجیحی سود می برند.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ به میزان هشت میلیارد دلار ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی و درعین حال ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی را برای شرکت های دولتی مبنای محاسبه قرار داده بود.
وی افزود: سخنگوی دولت و برخی از اعضای کابینه اعلام می کنند که دولت ارز را بر مبنای ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بودجه ۱۴۰۰ مدنظر قرار داده اما در هیچ جای بودجه قیمت ارز به این عدد و رقم اعلام نشده است.
یوسفی یادآورشد: ما به التفاوت ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی و ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی ۱۰۶ هزار میلیارد تومان است از اینرو تصمیم مجلس اینکه مبلغ مزبور در قالب یارانه به خود مردم پرداخت شود.
نظر شما