۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
۳هزار و ۴۰۰ شغل با پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در گیلان ایجاد می‌شود
استاندار گیلان:

۳هزار و ۴۰۰ شغل با پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در گیلان ایجاد می‌شود

رشت- استاندار گیلان پیشرفت پروژه‌های اقتصاد مقاومتی را در استان بیش از ۷۷ درصد ذکر کرد و گفت: این طرح‌ها سه هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد می‌کنند.

به گزارش بازار به نقل از استانداری گیلان، ارسلان زارع در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان اظهار کرد: باتوجه به پیشرفت ۷۷ و ۸۷ درصدی پروژه های اقتصاد مقاومتی در بخش های کشاورزی و صنعت، انتظار می رود با شتاب در همراهی ها و نیز عملیات اجرایی پروژه ها، شاهد بهره برداری افزون بر ۷۰ درصد آن‌ها تا پایان سال‌جاری باشیم.

وی نقش آفرینی در توسعه و اثرگذاری بر اشتغال استان را از اهداف اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید عنوان و خاطرنشان کرد: ایجاد سه هزار و ۴۰۰ شغل از اجرای این پروژه ها دست یافتنی‌ست چراکه فقط در بخش صنعت، یک‌هزار و ۸۰۰ و در بخش کشاورزی ۹۰۰ شغل ایجاد می شود.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه تمامی شغل‌هایی که ایجاد می‌شود در سامانه رصد اشتغال ثبت و قابل پیگیری است، گفت: در بازدید از واحدهای تولیدی علاوه بر بررسی میدانی اشتغال ایجاده شده با بررسی مستندات بیمه‌ای نیز، آمارها راستی‌آزمایی می شود.

وی به تأکید صورت گرفته از ابتدای سال مبنی بر اولویت قائل شدن نسبت به طرح های تولیدی صادرات محور اشاره و خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت بازار مصرف کشورهای حوزه دریای خزر و همسایگان شمالی به ویژه ظرفیت بزرگ اتحادیه اوراسیا با توجه به رویکرد نظام جمهوری اسلامی در توسعه مناسبات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی با این کشورها، بهره بگیریم.

استاندار گیلان با بیان اینکه اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید باید نیازمندی های استان را برطرف کند، افزود: تسهیلات پرداختی از منابع داخلی بانک هاست چراکه سپرده های مردم گیلان باید در جهت ارتقاء تولید و اشتغال استان و منافع مردم منطقه بکار گرفته شود.

وی با تأکید براینکه باید مصارف متناسب با منابع بانک‌ها در استان تعریف شود، گفت: هیچ مصرفی بهتر از ایجاد شغل برای جوانان نیست.

ضرورت افزایش پتانسیل واحدهای تولیدی
زارع بر ضرورت افزایش پتانسیل واحدهای تولیدی و دستیابی به ظرفیت اسمی مندرج در پروانه های بدو تأسیس، تأکید و تصریح کرد: برخی از این واحدها با حداقل ظرفیت تولیدی در حال فعالیت هستند که با تأمین سرمایه در گردش و حمایت از خرید تجهیزات، امکان ارتقاء تولید را دارند.

وی به دعوت از مدیران یک گروه بزرگ سرمایه گذاری به استان اشاره و بر لزوم پیگیری دستگاه های اجرایی و بانک های عامل مرتبط با طرح های تولیدی نیمه راکد و راکد در جهت فعال شدن آنها تأکید کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه برخی پروژه‌های در حال اجرای استان برای افکار عمومی دارای اهمیت است که حمایت دستگاه های اجرایی را می طلبد، افزود: باتوجه به ظرفیت های بالای گیلان در حوزه پرورش دام و طیور، لازم است مرکز دامپروری با محوریت دام های شیری در استان داشته باشیم و شیر از خارج از گیلان وارد نشود.

وی با اشاره به اینکه گیلان به عنوان قطب کشاورزی محسوب می شود و باید در راستای افزایش بهره وری تلاش بیشتری صورت گیرد، افزود: بهره گیری از آبیاری نوین، استفاده از اراضی شیب دار، صنایع تبدیلی، کشت و صنعت و شهرک های گلخانه ای در این مسیر حائز اهمیت است.

وی به امضاء تفاهم نامه استانداری گیلان و شرکت شهرک های کشاورزی و آغاز عملیات اجرایی شهرک کشاورزی دیسام سیاهکل اشاره کرد و با بیان اینکه چند سایت دیگر نیز در دست اقدام است، خاطرنشان کرد: ایجاد شهرک های کشاورزی می تواند در صیانت و حفاظت از اراضی این بخش موثر باشد که ارتقاء بهره وری و استفاده از ظرفیت فنآوری های موجود به ویژه افزایش سطح تولید کشت های هیدروپونیک با اولویت فارغ التحصیلان رشته کشاورزی دانشگاه گیلان و حمایت از آنان مورد تأکید است.

استاندار گیلان ایجاد پایانه کشاورزی در جهت توسعه تجارت با همسایگان شمالی را بستر مناسبی برای فعالیت دانش آموختگان رشته کشاورزی عنوان کرد و گفت: باتوجه به اینکه در حال حاضر ۴۱ درصد از صادرات غیرنفتی ما مربوط به بخش میوه و سبزیجات است، باید از این ظرفیت استفاده بهینه شود.

کد خبر: ۵۶٬۷۳۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha