۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱
راه‌اندازی خط تولید لوکوموتیو داخلی پس از ۱۰ سال توقف
مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی اعلام کرد

راه‌اندازی خط تولید لوکوموتیو داخلی پس از ۱۰ سال توقف

رسولی، مدیرعامل راه آهن گفت: همزمان با هشتمین مرحله بهره برداری از ناوگان تولید داخل، خط تولید لوکوموتیو داخلی پس از ۱۰ سال توقف، امروز با تحویل اولین لوکوموتیو به بهره برداری رسید.

به گزارش بازار، سعید رسولی در در مراسم الحاق ۷۰ دستگاه انواع ناوگان به شبکه ریلی و بهره برداری از لکوموتیو پارس ۳۳ به عنوان اولین لکوموتیو ساخته شده در واگن سازی پارس که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد افزود: برنامه جدی و اصولی وزارت راه و شرکت راه آهن استفاده حداکثری از توان شرکت‌های دانش بنیان و صنعتی داخل کشور و قطع یا کاهش جدی وابستگی به خارج کشور برای تامین نیازهای صنعت ریلی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به امضای تفاهمنامه‌های متعدد با بخش‌های صنعتی و بانکی و همچنین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای بهره گیری حداکثری از ظرفیت‌های داخلی در صنعت ریلی در ماه‌های گذشته و به ثمر نشستن تعداد زیادی از این تفاهمنامه‌ها تاکنون گفت: در مرحله هشتم الحاق انواع ناوگان به شبکه ریلی کشور امروز شاهد هستیم که ۷۰ دستگاه انواع ناوگان شامل لکوموتیو، واگن مسافری و واگن باری به ارزش ۲۲۳ میلیارد تومان وارد شبکه ریلی می‌شود.

رسولی افزود: امسال ۵۲۱ دستگاه انواع ناوگان ریلی به ارزش ۱۱۵۶ میلیارد تومان وارد شبکه شده است.

وی تاکید کرد: معتقدم جنب و جوش و نشاط ایجاد شده در فعالیت‌های صنعتی ریلی نوید روزهای خوبی را برای راه‌آهن کشور دارد و در نتیجه برای حمایت از تولید داخل، ساز و کاری در شرکت راه‌آهن ایجاد شده است که زنجیره کاملی برای حمایت واقعی و پایدار از تولید داخل باشد.

وی افزود: ایجاد و تاسیس مرکز تست ریلی با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان ملی استاندارد انجام شد و با احداث بزرگترین مرکز مجهز تست ریلی، از تولید کننده‌های این حوزه، بیشترین استفاده را خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: امروز خط تولید لکوموتیو در واگن پارس اراک بعد از ۱۰ سال تعطیلی، دوباره راه اندازی شد و اولین لکوموتیو تولیدی واگن پارس با عنوان پارس ۳۳ تحویل گردید که سفارش ساخت ۹ دستگاه لکوموتیو دیگر به واگن پارس شده است و این روند همچنان ادامه دار خواهد بود.

مدیرعامل راه آهن همچنین با اشاره به اینکه هدف امسال ما ساخت و الحاق دو هزار انواع ناوگان جدید ساخت داخل بود گفت: همه برنامه‌ها برای تحقق این هدف انجام شده است و حمایت و اراده جدی برای استفاده حداکثری از توان داخل وجود دارد ضمن اینکه هم سفارش و هم ظرفیت تولید در کارخانجات داخلی فراهم است، اما مساله‌ای که این کار را کند کرده است، اعطای تسهیلات بانکی و همچنین واگذاری مواد اولیه و بخصوص مصنوعات فلزی به کارخانجات تولیدی بود که با پیگیری‌های وزیرراه و شهرسازی و مذاکرات با وزارت صنعت، مقرر شده است که کارخانجات ریلی از شمول الزام خرید از بورس فلزات و سهمیه بندی این بخش مستثنی شوند و امیدواریم این امر به زودی عملیاتی شود.

وی افزود: متعهدیم از رکورد سال گذشته در تولید انواع ناوگان ریلی عبور کنیم و با تزریق منابع مالی جدید به کارخانجات تولیدی، تولید واگن و لکوموتیو ساخت داخل روند سریعتری پیدا کند.

کد خبر: ۵۶٬۲۵۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha