سید مجدالدین حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار درباره وضعیت گردشگری جزیره هرمز در پائیز امسال، میانگین تردد روزانه گردشگران به این جزیره را ۲ هزار نفر اعلام کرد و افزود: بیش از ۸۰ هزار نفر از گردشگران طی پائیز امسال از جاذبه های طبیعی و تاریخی هرمز بازدید دیدن کرده اند.
وی افزود: گروه هایی در قالب راهیان نور، تورهای تفریحی، تورهای ورزشی و گردشگرانی نیز از داخل و خارج کشور به صورت انفرادی و خانوادگی از ابتدای سال جاری تاکنون جزیره هرمز را به عنوان مقصد اصلی گردشگری خود انتخاب کرده اند.
بخشدار هرمز عنوان کرد: هم اکنون تعداد ۹ بوم گردی دارای مجوز رسمی از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح جزیره هرمز فعالیت می کنند که در هر کدام از این واحد ها حداقل بین سه تا چهار نفر به طور مستقیم مشغول به کار می باشند.
حسینی با اشاره به درخواست مجوز از سوی ۲۰ اقامتگاه بومگردی در هرمز، ابراز امیدواری کرد که دراسرع وقت مجوز مربوطه از سوی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر شود و طبق پیش بینی تا اسفند ماه مجموع اقامتگاه های بوم گردی به ۴۰ تا ۵۰ واحد در جزیره افزایش یابد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: جزیره هرمز با داشتن پتانسیل های فوق العاده گردشگری، جاذبه های طبیعی، فرهنگ ایثار و شهادت، داشتن ظرفیت های ویژه ورزشی به ویژه ورزش های آبی و.... جاذبه های مختلف تاریخی و سنتی، از سوی بسیاری از گردشگران مقصد گردشگری انتخاب می شود.
بخشدار هرمز، این حرکت را نویدبخش رشد و موفقیت صنعت گردشگری در جزیره هرمز دانست و گفت: حفظ آثارمفید و مطلوب این صنعت پرسود غیر نفتی نیاز به توجه و اهتمام بیشتری دارد.
وی به معرفی جاذبه های و ظرفیت های گردشگری جزیره هرمز پرداخت و عنوان کرد: آب سنگهای مرجانی، جنگلهای مانگرو، لاک پشتهای دریایی، پرندگان آبزی، جوامع جلبکی، جاذبههای زمین شناسی، پهنههای گلی جزر و مدی، سواحل شنی و ماسهای، کرانههای سنگی، زیستگاههای خشکی و قلعه پرتغالیها از جاذبههای گردشگری شاخص جزیره هرمز است.
حسینی، دره مجسمه ها، قلعه جزیره هرمز، سیاه چال قلعه، آب انبار، مکتب خانهها، برج تیر انداز، برج گلک و خاک رنگارنگ را از جاذبههای دیگر گردشگری در هرمز برشمرد.
وی، نگاه ویژه مقام معظم رهبری و دولتمردان به جزیره هرمزرا ستودنی خواند و گفت: مسئولان استانی و کشوری با نگاه ویژه زیر ساخت های عمرانی، فرهنگی، بهداشتی و امنیتی و ارتباطی فراهم ساخته اند تا زیباترین و نام آور ترین قطب و جواهر ارزشمند خیلج فارس به عنوان مرکز گردشگری جنوب کشور به جهان معرفی شود.
نظر شما