۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۳
تعداد بازنشستگان آموزش‌وپرورش تهران؛ ۲ برابر شاغلان
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش تهران مطرح کرد

تعداد بازنشستگان آموزش‌وپرورش تهران؛ ۲ برابر شاغلان

بهارلو، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش تهران گفت: در حال حاضر تعداد بازنشستگان اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران دوبرابر شاغلین است و تا سال ۱۴۰۱ به این تعداد افزوده می‌شود.

به گزارش بازار به نقل از صندوق بازنشستگی کشوری، محسن بهارلو، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران با اعلام این مطلب گفت: یکی از دلایل اهمیت اداره بازنشستگی شهر تهران این است که طیف وسیعی از فرهنگیان را دربر می‌گیرد.

به گفته محسن بهارلو، در شهر تهران روند بازنشستگی صعودی بوده و در حال حاضر تعداد بازنشستگان ما دوبرابر شاغلین است و تا سال ۱۴۰۱ به این تعداد افزوده می‌شود. تهران محل مهاجرت است و بخشی از بازنشستگان استان‌های دیگر هم به شهر تهران می‌پیوندند و این مساله یک روند صعودی دارد.

وی افزود: ما خود را در آینه بازنشستگان می‌بینیم و نمی توانیم خودمان را از این مهم مبرا بدانیم. درواقع، همه افرادی که امروز شاغل اند روزی در مجموعه بازنشستگان قرار خواهند گرفت. در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران اداره مستقلی برای خدمت‌رسانی به بازنشستگان داریم که بسیاری از خدماتی که صندوق باید ارایه کند، را فراهم و تامین می‌کند.

این مقام مسئول یکی از مهمترین اولویت‌ها را رسیدگی به امور بازنشستگان و ایجاد حس ارزشمندی در این قشر دانست و افزود: ایجاد حس تعلق، دیده شدن و ارزشمندی در بازنشستگان باعث می‌شود که نیرویی که اکنون شاغل است، آینده خود را روشن ببیند و حتی برای دوران بعد از اشتغال و در زمان بازنشستگی به دنبال اثرگذاری باشد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: یکی از مهمترین سیاست‌هایی که اداره‌کل شهر تهران دنبال می‌کند این است که تا حد امکان بازنشستگان را در حوزه مدیریت امورشان دخیل کند. این موضوع را در قالب کانون بازنشستگان یا سمن‌هایی که داوطلبانه بازنشستگان در آن فعالیت دارند، دنبال می‌کنیم. نوع فعالیت بازنشستگان از هر جنسی می‌تواند باشد، اعم از: تربیت بدنی، تغذیه، مشاوره‌های گوناگون، صنایع دستی یا تدوین و تالیف کتاب‌های حوزه مورد تخصص و علاقه شان و غیره.

بهارلو درباره اهم کارهای انجام‌شده با مشارکت فعال بازنشستگان در شهر تهران گفت: صندوقی میان ما و سازمان مردم نهادی که به همت بازنشستگان فرهنگی راه افتاده است وجود دارد به نام وام ضروری حضرت امام جواد(ع). در واقع، بخشی از این صندوق را بازنشسته‌ها خودشان مدیریت می‌کنند و بخشی را هم ما مدیریت می‌کنیم. این صندوق ماهیانه ۱۵۰۰فقره وام پرداخت می‌کند. این تعداد در بازنشستگی شهر تهران و حتی در سطح کشور قابل‌توجه است و به همت خود بازنشسته‌ها ایجاد شده و خدمات خوبی ارایه می‌دهد.

وی افزود: همچنین، واحد امداد و همیاری برای بازنشستگان راه اندازی شده است که تسهیلاتی به صورت وام و کمک بلاعوض پرداخت می‌کند و مختص بیماران خاص و صعب العلاج است تا اندکی از هزینه بیماریهای گران درمان را بکاهد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران درباره ایده راه اندازی خدمات الکترونیک به بازنشستگان فرهنگی شهر تهران، گفت: مشورت کردیم تا ببینیم چه کارهایی می‌توان انجام داد تا بازنشسته‌ها رفت و آمد کمتری داشته باشند و بصورت غیرحضوری و الکترونیکی یا اینترنتی برخی از خدمات مورد نیازشان را دریافت کنند. در نتیجه، ایده خدمات الکترونیک شکل گرفت تا بازنشستگان بتوانند از طریق دفاتر پیشخوان دولت در نزدیک منازل خود و با کمترین رفت و آمد خدمات استانداردی دریافت کنند.

کد خبر: ۴۹٬۹۸۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha