به گزارش بازار به نقل از شاتا، سعید ممبینی با بیان این مطلب، افزود: زنجیره سازی را در حوزه اصناف دنبال می کنیم و برای موضوع برندسازی در کسب و کارهای صنفی نیز برنامه داریم.
وی با اعلام اینکه ۶۰۰ هزار واحد صنفی تولیدی در بخش اصناف با قابلیتهای مختلف در کشور مشغول به فعالیت هستند، گفت: قیمت تمام شده پایین تر و سطح اشتغال بالاتر از ویژگی های این واحدهای صنفی تولیدی است.
رئیس اتاق اصناف ایران از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست که تسهیلات و طرح های حمایتی از صنوف تولیدی همانند دیگر صنایع به این بخش ارائه شود.
ممبینی با اشاره به نقش اصناف و بازاریان در مدیریت بازار در شرایط سخت کشور، بیان کرد: در شرایط سختی مانند شیوع بیماری کرونا، اصناف و بازاریان برای تعطیلی کسب و کارها به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری پیش قدم شده اند و لازم است دولت در موارد حمایتی این بخش را نیز مد نظر قرار دهد.
وی همچنین با اشاره به نقش اصناف و بازاریان در تنظیم بازار کشور، بیان کرد: اتاقهای اصناف سراسر کشور مهمترین مسائل و دغدغه های حوزه بازار را جمع بندی و برای طرح در جلسات ستاد تنظیم بازار و استفاده به عنوان نظر کارشناسی در تصمیمگیریها ارسال مینماید.
رئیس اتاق اصناف در بخش دیگری از سخنان خود افزود: فروشگاه های زنجیره ای و کسب و کارهای مجازی بخشی از اصناف هستند که اتحادیه های کشوری آنها زیر نظر اتاق اصناف به فعالیت مشغول است.
ممبینی گفت: برخی تصمیمات با تغییر مدیران نیز مسکوت می ماند یا دچار تغییر می شود که این رویه برای حمایت از اصناف باید اصلاح شود.
وی گفت: البته وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در مواضع خود به خوبی بر لزوم کاهش تعدد بخشنامه ها و مقررات زدایی تاکید کرده است.
نظر شما