۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
 ایجاد ۲ هزار شغل پایدار برکت در صنعت پوشاک
در وبینار افتتاحیه رویداد «چرخ برکت» مطرح شد؛

ایجاد ۲ هزار شغل پایدار برکت در صنعت پوشاک

کرج- معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام گفت: رویداد «چرخ برکت» امکان ایجاد دو هزار شغل پایدار را در صنعت پوشاک دارد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، هادی جوهری که در وبینار افتتاحیه «چرخ برکت» به عنوان بزرگترین رویداد نوآوری-کارآفرینی صنعت پوشاک سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: توانمندسازی حلقه‌های مختلف زنجیره تولید پوشاک در راستای تامین نیاز داخلی و کاهش واردات و قاچاق و سرمایه‌گذاری به منظور تولید پنج میلیون دست پوشاک و ایجاد دو هزار فرصت شغلی پایدار از جمله اهداف اصلی این رویداد است.

جوهری افزود: بنیاد برکت در قالب رویداد چرخ برکت می‌خواهد نقش تسهیل‌گری و بهم‌رسانی و اتصال بازیگران و فعالان صنعت پوشاک را ایفا کند و از کارآفرینان این حوزه حمایت نماید.

وی فعالیت و رسالت اصلی بنیاد برکت را محرومیت‌زدایی از طریق اشتغال‌زایی اعلام کرد و افزود: این مهم هم از طریق توانمندسازی اقتصادی و هم با حمایت از کارآفرینان دنبال می‌شود. بنیاد تا به امروز از ۳۶۵ شرکت کوچک و متوسط حمایت نموده و ۵۰ هزار طرح خرد را در سراسر کشور راه‌اندازی کرده که باعث ایجاد ۱۵۰ هزار شغل در مناطق محروم شده است.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهار کرد: امسال علاوه بر حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط و ایجاد مشاغل خرد و خانگی، اهداف دیگری را در راستای تکمیل و حمایت از زنجیره های تولید دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به اهمیت صنعت پوشاک در کشور گفت: یکی از اهداف بنیاد برکت تکمیل و حمایت از زنجیره‌های تولید در صنعت پوشاک است. اگر بتوانیم حمایت و مشارکت مردم را در صنعت پوشاک جلب کنیم به اهداف مورد نظر خواهیم رسید.

جوهری خاطرنشان کرد: یکی از اهداف رویداد چرخ برکت هم بهره‌گیری از ایده‌ها و طرح‌های مردم در راستای رونق تولید در پوشاک و اشتغال‌زایی در این صنعت است.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به صنعت پوشاک یادآور شد: صنعت پوشاک از مخاطبان زیادی اعم از تولیدکننده و مصرف‌کننده برخوردار است و امکان ایجاد اشتغال‌زایی فراوانی را دارد.

وی تاکید کرد: در قالب رویداد ملی چرخ برکت و در صورت حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان صنعت پوشاک علاوه بر کاهش و قطع واردات، حتی می‌توان به صادرات در این حوزه فکر کرد.

عمده واردات پوشاک به کشور قاچاق است
مسئول رویداد ملی چرخ برکت نیز در مراسم وبینار افتتاحیه این رویداد اظهار داشت: رویداد چرخ برکت یک اتفاق ویژه در صنعت پوشاک کشور است و امیدواریم شروع یک جریان باشد که ثمراتش را در این صنعت شاهد باشیم.

«میرسامان پیشوایی» با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ۱۱ صنعت را به عنوان اولویت فعالیت معرفی کرده‌اند که پوشاک یکی از آن‌هاست. صنعت پوشاک یک صنعت قدیمی، پیشرو و کارآفرین در کشور است که ظرفیت اشتغال‌زایی فراوانی را دارد.

پیشوایی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰۰ هزار نفر در صنعت پوشاک مشغول به فعالیت هستند که با اصلاح زنجیره تامین در این صنعت، تا دو میلیون نفر هم قابل ارتقاء است، افزود: چرخه مالی صنعت پوشاک در کشور ۴ تا ۵ میلیارد دلار است که حداقل ۳۰ درصد واردات دارد که عمده این واردات هم به شکل قاچاق است.

مسئول رویداد چرخ برکت تصریح کرد: ایجاد جریان نوآوری و کارآفرینی در صنعت پوشاک در راستای اهداف سال جهش تولید، بزرگترین هدف این رویداد است.

حمایت از کارآفرینان و ایده پردازان حوزه های مرتبط با پوشاک
مدیر مرکز نوآوری مانا نیز در این مراسم گفت: مرکز نوآوری مانا در زمینه‌های مختلفی در کنار رویداد چرخ برکت ایستاده است و از این رویداد حمایت می‌کند.

«حکیمه فری‌زاده» ادامه داد: ما در حوزه‌هایی همچون طراحی و دوخت، تبلیغات، سرمایه‌گذاری غیرنقدی از جمله تامین محل کار و مواد اولیه و کمک به فروش یکپارچه محصولات در کنار کارآفرینان و ایده‌پردازان رویداد چرخ برکت خواهیم بود.

فری زاده خاطرنشان کرد: ممکن است افرادی طرح‌هایی را ارائه بدهند که تا مرحله عملیاتی شدن فاصله زیادی داشته باشد و ما در مرکز نوآوری مانا از این افراد علاقه‌مند و مستعد حمایت می‌کنیم تا محصولات‌شان به مرحله تجازی‌سازی برسد.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف ما در سال جهش تولید، تمرکز به شکل تخصصی بر حوزه‌های بالا و پایین‌دستی صنعت پوشاک است و از کسب و کارهای این حوزه حمایت جدی‌تری را خواهیم داشت.

کد خبر: ۴۵٬۲۸۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha