۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳
رفع تصرف ۶۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت‌شده سبزکوه

رفع تصرف ۶۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت‌شده سبزکوه

مدیرکل سازمان حفاظت از محیط‌زیست چهارمحال‌ و بختیاری از رفع تصرف ۶۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت‌شده سبزکوه در محدوده شهرستان کیار خبر داد.

به گزارش بازار، محسن کریمی اظهار کرد: در راستای صیانت از اراضی ملی و مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست، سه پرونده تصرف غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه (محدوده روستای دره‌عشق) در شهرستان کیار شناسایی و با پیگیری‌های حقوقی و اقدامات میدانی، این اراضی از ید متصرفان خارج و به بیت‌المال اعاده شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از این پرونده‌ها پس از شناسایی و مستندسازی توسط یگان حفاظت و طی مراحل رسیدگی در مراجع قضایی، منجر به صدور حکم قطعی رفع تصرف و قلع‌ و قمع مستحدثات شد که با حضور عوامل اجرای احکام دادگستری و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط به اجرا درآمد.

کریمی افزود: دو پرونده دیگر نیز با استفاده از ظرفیت‌های قانونی مقرر در ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، با همکاری یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، یگان حفاظت اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست، فرماندهی انتظامی شهرستان کیار و سایر دستگاه‌های مسئول اجرایی شد.

وی بیان کرد: در جریان اجرای این اقدامات، تمامی مستحدثات و ابنیه احداث‌ شده به‌صورت غیرمجاز شامل آغل دام، اتاقک، انبار و سایر بناها تخریب و در مجموع ۶۰۰ مترمربع از اراضی منطقه حفاظت‌شده سبزکوه به وضع سابق بازگردانده شد.

کد خبر: ۴۲۰٬۹۸۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha