۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹
رشد ۳۴ درصدی تامین گوشت قرمز سیستان و بلوچستان برای بازار کشور

رشد ۳۴ درصدی تامین گوشت قرمز سیستان و بلوچستان برای بازار کشور

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: میزان تامین گوشت قرمز تولیدی این استان برای بازارهای داخلی کشور در چهار ماه نخست سال جاری، ۳۴ درصد افزایش یافته است.

به گزارش بازار، علیرضا دهمرده، افزود: با تلاش بهره‌برداران و فعالان حوزه دامپروری سیستان و بلوچستان، از ابتدای فروردین تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۵، بیش از ۱۶ هزار و ۱۶۷ تن گوشت قرمز در این استان تولید شده است.

وی افزود: تا پایان تیرماه امسال، میزان خروج گوشت از سیستان و بلوچستان برای ارسال به سایر استان‌های کشور به هزار و ۷۲۵ تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: میزان تولید و تامین گوشت قرمز در مدت مشابه سال گذشته ۱۲ هزار و ۷۳ تن بوده که مقایسه این آمار با ارقام امسال، نشان‌دهنده رشد چشمگیر ۳۴ درصدی است.

وی با اشاره به جزئیات این آمار ادامه داد: این میزان تولید شامل گوشت حاصل از دام‌های داخلی، خروج دام زنده شامل گاو، شتر و گوسفند، همچنین واردات لاشه و دام برای تنظیم بازار است.

دهمرده تصریح کرد: در چهار ماهه نخست امسال، هشت هزار و ۳۹۰ تن گوشت از محل تولید داخلی استان تامین شده است. همچنین در بخش واردات لاشه، هزار و ۴۶۶ تن و در حوزه واردات دام زنده، سه هزار و ۴۸۹ تن ثبت شده است.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های استان در بخش قرنطینه‌های مرزی، کشتارگاه‌های صنعتی و واحدهای بسته‌بندی، سیستان و بلوچستان را به یکی از مراکز مهم تامین گوشت قرمز کشور تبدیل کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این سازمان تلاش دارد با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود، نقش موثرتری در تامین سبد غذایی خانوار و تقویت امنیت غذایی کشور ایفا کند.

کد خبر: ۴۲۰٬۶۳۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha