۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۰
تجهیز ۵۲ مدرسه خراسان‌شمالی به نیروگاه خورشیدی

تجهیز ۵۲ مدرسه خراسان‌شمالی به نیروگاه خورشیدی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی از تجهیز ۵۲ مدرسه در سطح استان به نیروگاه خورشیدی خبر داد.

به گزارش بازار، امین فلاح روز یکشنبه اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف توسعه انرژی‌های پاک و با هدف مدیریت بهینه منابع، طرح نصب نیروگاه‌های خورشیدی پنج کیلوواتی در ۲۸۲ مدرسه استان در حال اجرا است.

وی افزود: از این تعداد ۱۱۳ مورد در مدارس متوسطه و ۱۰۰ مورد هم در مدارس ابتدایی هدفگذاری شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی تصریح کرد: ۸۲ نیروگاه خورشیدی در شهرستان بجنورد، ۴۸ نیروگاه خورشیدی در شهرستان شیروان، ۳۴ مورد در اسفراین، ۲۷ مورد سملقان، ۲۱ مورد فاروج، جاجرم و راز و جرگلان هرکدام ۲۰ مورد، ۱۵ مورد در گرمه، و مابقی در شهرستان های مانه و بام و صفی آباد است.

فلاح کوشکی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این نیروگاه ها، ظرفیت صرفه‌جویی یک‌هزار و ۴۰۸ کیلووات ساعت انرژی در هر روز فراهم می شود که این امر علاوه بر کاهش هزینه‌های جاری، گامی موثر برای فرهنگ‌سازی استفاده از انرژی‌های پاک در میان نسل آینده‌ساز کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: این طرح گامی موثر در راستای کاهش فشار بر شبکه سراسری برق و فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی در میان دانش‌آموزان است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی با اشاره به اینکه همکاری نزدیک میان آموزش و پرورش و وزارت نیرو، اجرای موفق این طرح را تسریع خواهد کرد گفت: برای هر مدرسه که به نیروگاه خورشیدی تجهیز شود چهار میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.

کد خبر: ۴۱۹٬۶۰۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha